Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Co lubicie w Gothicu 2, a czego nie

<< < (8/12) > >>

Maliniak:
Podoba mi sie to ze jest bardziej luzna postac tzn nie musisz wykonywac za pomoca ctrl

Nie podoba mi sie  ...... wszystko co widzialem badz odkrylem podobala mi sie :D

RiO:
Co mi się podoba w drugiej odsłonie serii Gothic? Hmm trudne pytanie; gra ma wiele zalet i niestety również wad. Zaskoczyła mnie wielkość wyspy i różnorodność (roślin, bestii, niezależnych npc), która na niej występuje. Nie spodobały mi się frakcje bo była to jakby powtórka z Gothic I, wadą jest również fakt że jest bardzo krótka.

Uruk:
W Gothic II podobała mi się najbardziej opcja handlu, questy oraz sam pomysł.
Lokację i postacie też są niczego sobie, ale dość łagodnie mówiąc twórcy spie****** te najważniejsze dla fabuły.
No i oczywiście... kucyk  B)

Pinguin:
W Gothic II najbardziej podobał mi się nowy, wielki (jak na czasy po Gothic I) świat, robiące ogromne wrażenie miasto, które tętniło życiem, wiele nowych broni, zwojów magicznych, zbroi, mikstur, jedzenia, zwierząt i artefaktów, nowy sposób handlu- niezależnie od tego, ile handlarz miał złota, zawsze można było mu coś sprzedać (co niestety w Gothic III nie jest możliwe, podobnie jak w Gothic I) no i różnorodność NPC. Najmniej spodobał mi się sposób poprowadzenia fabuły- od początku było wiadomo, co trzeba zrobić, nie działo się praktycznie nic zaskakującego, ale byłem skłonny to wybaczyć, bo uwielbiam Gothic'a ;)

got2:
W G2 jest większy świat,ulepszona grafika,dźwięki,potwory,bronie oraz fajne skrytki.

Nie lubię wydawania PN na np 9lvl 60proc.jedn. 30proc.dwur.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej