Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Co lubicie w Gothicu 2, a czego nie
Ainur:
Ja tam lubie rozstanie i polowanie na smoki
Ulepszona jest opcja handlu,bo nie chciało mi się ciągle tej rudy przekładać są lepsze bronie i zbroje.
dvdhw:
Podobają mi się dwie rzeczy:po pierwsze handel po drugie niema drugiej rzeczy.
Bałtyk079:
To co mi się podoba:
Extra grafika,magiczna kusza,to że mogę być pallem,smoki
To co mi się nie podoba:
Wygląd zwojów i run,to że muszę wracać do górniczej doliny,
To że mi się 2 razy zacięło!!
Canis:
Cóż, z pewnością mogę powiedzieć, że na uwagę w Gothicu 2 zasługuje wspaniała fabuła, dobrze stworzone, klimatyczne miejsca. Warto zauważyć modyfikację handlu, bardziej przypada mi do gustu taka wersja niż z poprzedniej części gry. Na pewno system umiejętności jest niezły, mi przynajmniej bardzo się podobał. Na pewno ciekawe bronie i zbroje ładnie wyglądające, ciekawe, ładnie wyglądające, przynajmniej niektóre, potwory.
A odnośnie tego co mi się nie podoba, jakoś nie bardzo podoba mi się trzeci rozdział który jest no nieco nużący, ciągle trzeba biegać, ah męczy. Może ruchy postaci podczas rozmowy, wyglądają nico dziwacznie...
user no. 11627:
Co mi się podoba? Na pewno fabuła, ciekawe miejsca, poprawiona grafika (w porównaniu z g1), potwory i niektóre bronie i zbroje.
Nie podoba mi się na pewno animacja postaci, nie tylko podczas rozmowy ale także sposób ich poruszania się. Podczas walki przydało by się też więcej kombosów... to chyba wszystko co najważniejsze.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej