Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Co lubicie w Gothicu 2, a czego nie

<< < (3/12) > >>

Vessen:
Mi najbardziej podoba się ,,czerwona latarnia''. Fajne też jest to, że jest mnóstwo broni i zbroi. No i był trochę mały świat ale dodatek to trochę wynagradza.

Pal_200_hAGEN:
mi się spodobał tekst bezimiennego:czy to na twojej głowie to twarz cz kuper ,bronie zbroje,ludzie zadanie nie podoba mi się ze jest mało miejsca górnicza dolina do chrzanu i XARDAS!!!!!!!!!!!

Robben:
W Gothicu 2 najbardziej podobała mi się: fabuła, Górnicza Dolina oraz atmosfera panująca po zniszczeniu bariery. Natomiast nie ma rzeczy, które by mi się nie podobały.

Dementor:
Ulepszony interfejs handlu jest spoko, ale mi więcej , nie, no może po tyle samo się podoba i nie. Mamy niepotrzebny zamtuz, po co/ Po to, żeby bohater gry złapał syfilis? Ponadto-fabuła. Wszystko skupia się na zabijaniu wszelkiego zła-smoków i orków, może to i fajne, nieliniowana fabuła, ale z drugiej strony....

kliff:
Gothic 2 zaczyna mi się podobać w drugim rozdziale, kiedy wracamy do Górniczej Doliny. Fakt faktem, nie jest już taka jak była, ale cała ta historia ze smokami może to usprawiedliwić. Podobają mi się tam smoki i możliwość rozmowy z nimi. Oblężony zamek też jest ok, ponieważ panuje tam fajna atmosfera. Minusem w Górniczej Dolinie jest odcięcie dawnego obozu na bagnach orkową palisadą. Ciekawe jest też zebranie załogi i wyruszenie w podróż na kontynent, aby ukończyć grę. I tutaj kolejny minus- nie można wrócić do Khorinis. Ogólnie gra, jak wszystkie z serii Gothic, jest grą bardzo dobrą.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej