Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Where is the Guru
Leon91:
Taaa mam nie wiem czym to jest spowodowane...:/
KrzychGT:
--- Cytat: Leon91 ---Witam,mam pytanie czy komuś z was raz na jakiś czas również wywala błąd "where is the guru"
mam tak co kilka dni(niby nie przeszkadza za bardzo ale zawsze)i nie wiem czym to jest spowodowane.
--- Koniec cytatu ---
Witam, ja także mam taki sam problem z wyskakującym oknem "Where is the guru" podczas grania co 15 minut, dzięki czemu uniemożliwia granie. Parametry kompa to: E4500, Palit 8800Gt 1024 MB, 2*1024MB cl4 (posiadam zainstalowane wszystkie najnowsze sterowniki) oraz podejrzany o to całe zamieszanie windows Vista Home Premium 32 bit. Parametry gry ustawione mam wszystkie na max. [Window Vista przysparza bardzo wiele problemów z grami np. gra Wiedźmin wychodziła sama do windowsa co ok. 1,5 godziny grania]
Respev:
KrzychGT, to nie wina Visty.
--- Cytuj ---[Window Vista przysparza bardzo wiele problemów z grami np. gra Wiedźmin wychodziła sama do windowsa co ok. 1,5 godziny grania]
--- Koniec cytatu ---
Przeczytaj oficjalne forum Wiedźmina, gra każdemu "wywala" do Windowsa nie zależnie od systemu Windows.
--- Cytuj ---oraz podejrzany o to całe zamieszanie windows Vista Home Premium 32 bit
--- Koniec cytatu ---
Nie, to błąd optymalizacji gry.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej