Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Gothic I a Noc Kruka ;-)
Eregrin:
Stary obóz = Khorinis (wielkość, wojsko)
Nowy Obóz = Farma Onara (najemnicy)
Obóz Sekty = Klasztor magów Ognia, leżący w górach (magia, bóstwa)
Orc Tempel = ÂŚwiątynia adanosa, w zapomnianej dolinie budowniczych... (Te same rodziały)
ÂŚwiątynia ÂŚniącego = Dwór Irdorath... (ÂŚwiątynia, no co? Ta i ta zaś, to świątynia dwóch naszych największych wrogów)
Hagen = Gomez (Ten i ten wielki władca)
Pyrokar = Y'Berion (magia, wymyuślone bzdetne bóstewka gothicowe)
Thorus = Andre (ten i ten przywódca straży)
Większość potworów taka sama... (ścierwojad, cieniostwór, kretoszczur, topielec, jaszczur, wilk, krwiopijca...)
Gildie:
Guru - mag Ognia (magia)
Nowicjusz - Nowicjusz (wiadomo...)
Szkodnik - Najemnik (nio nie wiem czemu... XP)
Najemnik - ÂŁowca smoków (...)
strażnik - strażnik miejski ;-) (Wiadomo, strazżnik)
Hehehehehe, co wy o tym myślicie? Zgadzacie się z tym, a może coś przegapiłem? Może potem uzasadnie moje wypowiedzi, ale jak na razie, to nie mam zadużo czasu...
kajetan2:
masz wiele racji moze gildie robili na bazie tych z Gothic 1
Eregrin:
--- Cytat: Xarakus Bezius ---No to tak. GOTHIC II (z dodatkiem i bez) ZOSTAÂŁ ZROBIONY NA PODSTAWIE JEDYNKI. PO CO MIELI BY ZMIENIAĂ TAK "UDANY" SYSTEM? Dopiero GIII przyniósł zmianę jako gra rewolucyjna, lecz itak bardzo dużo czerpano od Gothic I. Wszystkie GOthici są na podstawie GI.
A magowie wody byli w Gothic I.
Piraci są dodatkiem.
wodny krąg uzupełnieniem magów wody.
Paladyni są dla mnie tym czym jest strażnik w SO (strażnik miejski to odpowiednik cienia ze SO)
Pozdro 4 all
--- Koniec cytatu ---
Możliwe, lecz ja, to bym raczej zrobił cioosik tam innego, bo to to jest dla mnie tak, jak by to było: Gothic I - Noc Kruka. Hehehe, lecz poprostu Gothic 2 Noc Kruka, to o jest na podstawie tego, a źle, bo w końcu to wiadomo przecież, że to każdy, ma tylko i wyłącznie jedną ulubioną część... Gothic 1, Gothic 2, Noc Kruka lub Gothic 3... Nie ma innej wersji... Więc ja, to już bym wolał zagrać w to, tyle, że bylo by więcej miast (jak w Gothic 3, do przesady ;P), itd., itp.....
BeoWolf:
Szkoda że w Gothc III zmienili System Kiedy się w niego gra wygląda jak by to był Oblivion
Ponurak:
--- Cytat: ThiefPL ---Szkoda że w Gothc III zmienili System Kiedy się w niego gra wygląda jak by to był Oblivion
--- Koniec cytatu ---
ÂŻartujesz albo się w głowę uderzyłeś prawda?
Co to topicka to ja wam mówię że to "BYZYDURA". Tak samo mogę powiedzieć coś takiego:w każdym tony hawk's jest deska, o tak pewno się ciągle wzorowali na jedynce. Top bez sensu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej