Halo halo donosze że znalazłem kolejny sposób!
Nie próbowałem go w całości tylko jego części. Idziemy do wilka z płytkami, on daje nam (chyba) EXP (jeśli nie daje to prosze o skasowanie tego posta) a my kupujemy od niego płytki (troche kasy pójdzie) i dajemy mu je ponownie (z tego co wiem ta opcja dialogowa występuje kilka razy), jeśli się nie da to czekamy do następnego dnia i wtedy dajemy. I kółko się zamyka! Jeśli wilk daje nam EXP i jest ponownie opcja dialogowa (formalnie gra daje nam tylko możliwośc zdobycia 23 płytek jednocześnie) to pławimy się w EXPERIENCIE!!!
Pozdrowienia!!!
PS. Chyba źle mnie zrozumieliście, mi właśnie chodzi o exp nadprogramowego, te gobliny prędzej czy później rozwalimy, zwierzęta tak samo i tak samo ze starym obozem i starą kopalnią. NP. szabloząb zrozumiał o co mi chodziło, podał exp nadprogramowego.
PS2. W MT wystarczy przejśc się z mordragiem/baalem (ten z targowiska) do obozów i w I rozdziale można sobie nabic 10 (!) level. Minusem sposobu Iliara jest to że w tym czasie gdzieś tam w lesie pojawia się multum wilków/cieniostworów i potem przywieszka gwarantowana...
PS3. walcz w MT na arenie (z każdą walką jest do 450 + 10). Po 55 walkach będzie gdzieś z 1000EXP za walke (mniej więcej pół trolla), po 155 walkach będzie expa tyle co po trollu (nie musze dodawac że dla człeka z pathem 1.03 jest to wybawienie...). Ja tym sposobem dostaje 1350EXP od walki i mam 45 Level (do wykorzystania 140 LP, nie mogę się zdecydowac na co to wydac...).