Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Kucie broni ze zużytych broni.

(1/4) > >>

Ponurak:
No właśnie mam pytanie. Czy jeżeli chcę wykuć miecz i jest wymagany jakiś inny miecz, to czy ten miecz może być zniszczony? Nie mam Gothic 3 na kompie a kumpel chce wiedzieć na zaś.

stefan666:
co to za pomysl musisz miec przepis i skladniki i mlot i to wszystko nie można kuc mieczy ze starych mieczy

Ponurak:
Czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Ja się pytam o to czy można wykożystać do tego zużytą broń a nie co potrzeba aby wykuć broń. Rozumowanie nie boli, a przysparza wielu pożytecznych rzeczy.

P.S.Poza tym zapewne chciałeś sobie nabić licznik postów. Chciałbym zobaczyć jak grasz, ale bez kodów. Pewno większość z was(twojego pokroju) nawet w gothicu jedynce nie potrafi zabić ścierwojada bo musi mieć na kodach 100 siły i 10 urizlieli. A bez godmoda to się nie obejdzie co?

EDIT:
Down\/(zwracam się do postu poniżej)

--- Cytuj ---
--- Cytuj ---No właśnie mam pytanie. Czy jeżeli chcę wykuć miecz i jest wymagany jakiś inny miecz, to czy ten miecz może być zniszczony? Nie mam Gothic 3 na kompie a kumpel chce wiedzieć na zaś. tongue1.gif
--- Koniec cytatu ---

Ekm.. gdzie tu jest napisane czy mozan wykorzystac stara broni do robienia nowej ?! najpierw się zastanów jakie chcesz zadac pytanie a potem zakładaj temat
--- Koniec cytatu ---

-,- Napisałem dokładnie "i jest wymagany jakiś inny miecz". Wymagany do tego projektu. Jak już powiedziałem rozumowanie nie boli.

stefan666:

--- Cytat: .:AngaR:. ---No właśnie mam pytanie. Czy jeżeli chcę wykuć miecz i jest wymagany jakiś inny miecz, to czy ten miecz może być zniszczony? Nie mam Gothic 3 na kompie a kumpel chce wiedzieć na zaś.
--- Koniec cytatu ---

Ekm.. gdzie tu jest napisane czy mozan wykorzystac stara broni do robienia nowej ?! najpierw się zastanów jakie chcesz zadac pytanie a potem zakładaj temat

a nawet jaesli o to ci chodzilo to nie nie można wykorzystac starej broni do robienia nowej

PO 1 NIE NABIJAM POSTOW PO 2 NIE będę PO TO PISAL 3 I KONICZE KONWERSACJE NIE będę się Z TOBA KÂŁUCIL A TO ZE DO ZABICIA SCIERWOJADA POTRZEBUJESZ 100 SILY I 10 URIZIELI TO TWOJ PROBLEM ... JA NIE POTRZEBUJE NARA SPADAM Z TEMATU

Rhobar I:
Ja mam Gothica III i nie da się z niepotrzebnej broni zrobic potrzebną. Możesz najwyżej wyostrzyc broń, ale o tym pewnie wiesz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej