Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Paladyni a Najemnicy
diego16:
Ja lubie bardziej Najemnków poniewż są głównie skazańcami tak jak nasz bohater ,są silni ,są typowymi cwaniakami kturzy niczego się nieboją i jeszcze jedno na farmie Onara mieszka razem z nimi Lee a to jest dla nich wielki plus bardzo lubie i cenie Lee.
Jesli chodzi o Paladynów no fakt mają odlotowo superowskie zbroje uzywają miagi no ale co z tego do najemników się nie umywają czemu? już mówie kto walczył z nami ze smokami łowcy smoków czyli najemnicy w częsci ,a dlaczego ? Bo Paladyni trzęśli zbrojami przed smokami.
Uchiha Sasuke:
Zrobie to tak
Paladyni:
-dobrzy wojownicy
-w większości fajni goście wyjątek to według mnie największy palant za przeproszeniem Lothar
-wielka odwaga
tearz minusy:
-zarozumiali i chamscy (tylko niektórzy)
Najemnicy:
mam jedno do powiedzenia gdyby nie Raol Sylvio i Bulko byli by super oczywieście jest tam moja uubiona postać z Ghotica czyli Lee więc zdecydowanie wole ich
PLShayloPL:
Ja wolę walczyć po stronie paladynów ponieważ:
Pancerz-fajny odbija strzały :D.
Magia-bardzo fajna
Walczą po stronie innosa
I inne
Najemnicy:
Debile, debile i jeszcze raz debile oczywiście nie wchodzi w grę ty LEE :D on to spoko gościu.
Magowie ognia komu chciało by używać cały czas magii prędzej potworek :D zaatakuję zanim ktoś puści na niego jakiś czar->
krassus:
Prawdę mówiąc nie spodobali mi się paladyni. Cały czas słychać jak mówią chwałą Innosowi i podobne mrzonki. Mi bardziej pasuję droga najemnika. Może i są oni przemądrzali ale zawsze można nimi walczyć bez większych konsekwencji (o ile się wygra). Można wśród najemników spotkać starych znajomych i poznać nowych przyjaciół
Moc Innosa:
zrobilem pare minut temu od napisania tego postu nowy temat o ulubionej gildi tam napisalem czemu najemnicy a nie paladyni a to bylo dosc dlugie i nie chce mi się znowu
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej