Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Wasza grafika

<< < (16/28) > >>

VwB:

--- Cytat: Peanut ---
--- Koniec cytatu ---

Praca mimo, że jest prosta ma w sobie siłę. Dawno nie widziałem wyrazistej, prostej sygnaturki. W tych czasach jest to rzadkość, każdy leci na ilość brushy. Pattern, daje swój efekt. Popracuj nad stylem jeszcze. Powodzenia :)

Aeskel:

--- Cytat: Peanut ---
--- Koniec cytatu ---

No ta już jest o niebo lepsza w porównaniu do tych twoich innych prac. No i nareszcie zmniejszyłeś px ramki. Tamte były poprostu za duże i odrzucały.

Trochę się zastanawiałem i postanowiłem tutaj dać wszystkim początkującym "sygnaturowcom" najlepszy za moich czasów portal jak i forum.

Chaos GFX

Możliwe, że wrzuce coś od siebie później.

rdr.:
Znalazłem starą sygnaturkę w formacie .psd. Była ona niedokończona, gdyż miało wyjść coś innego, ale w końcu wstawiłem jedynie napis.

Zaznaczam, że nie pamiętam już, jak się robiło te sygnaturki, bo teraz już mniej siedzę w infie. Jeżeli już to głównie zestaw: weblayout + cięcie + HTML + CSS.

tyfus:
nie podoba mi się ta sygnaturka,   według mnie jest to może półgodziny w pfotoshopie.

tsteifer:

Witam, mapkę Kolonii zrobiłem wedłeg oryginalnych map z gry na potrzeby Wikipedii. Ma różne niedokładności, ale ponieważ zrobiłem ją na wolnej licencji, nie dotyczą jej ograniczenia praw autorskich jak w przypadku map oryginalnych. Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej