Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Wasza grafika
Vertex:
1. Co to jest, głowa xardasa? Nic w tym ciekawego nie widze
2. Bez komentarza normalnie...
3. Chyba najlepsze z tych prac ale jak dla mnie to wygląda mi na gora 10 minut roboty.
Valdar:
I w dodatku prawdopodobnie robione w paint :P
Altair:
Jeśli chodzi o głowę Xardasa, to nawet nie będę komentował...
Co do drugiej grafiki, to co trudnego jest we wpieprzeniu w kwadrat kilku napisów "Gothic 3", panie ub3r pr0 gr4f!k? Ostatnia grafika... znowu. Walnąłeś Xardasa, dwa demony w jedną stronę i trzeci w drugą. Oczywiście nie zjadę cię tu z góry na dół, ważne, że się starasz, próbujesz coś robić. Ja bym ci polecał program Photoshop 9.0 CS2 (po angielsku, gdyż wiekszość tutoriali jest w tym języku :P). Możesz ściągnąć stąd. Na początku może będziesz nieco zagubiony, jednak już po kilku tutorialach, czy nawet zwykłym bawieniu się filtrami będziesz w stanie stworzyć już coś ładnego. A jeśli szukasz tutków, porad i innych, to... hm... google.pl :P.
momo:
Moja pierwsza pracka tego typu:
[a href=\"http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1d497c811c178b4f.html\" target=\"_blank\"] Nie bardzo się orientuję w tej dziedzinie grafiki, także gdyby znalazł się ktoś z branży, to byłbym wdzięczny za ogólne objaśnienie jak taki projekt powinien wyglądać i co powinien zawierać.
Proszę o komentarze.
Szarleǰ:
Hmmh, ostatnio dorwałem się do fotoszopa po dłuuugiej przerwie. Zapomniałem chyba wszystko co umiałem, a umiałem zresztą niewiele. Robione pod tutorial :].
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej