Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Kamień duszy smoka ożywieńca da się coś zrobić?

<< < (2/3) > >>

Dariufu:
nie da się nic zrobić z kamieniem duszy
no można coś zrobić: wyrzucić z ekwipunku  

XardaSeQ:
po co naladowywac oko innosa? juz po smokach :P (sory za spam) ale ciekawe czemu w Gothic 3 nie bylo oka innosa? bazi przepil ? xD

Ankh-Morpork:
Możliwe, że zostawił na statku, jak poszedł odbić Ardee. A podczas nieobecności Bezimiennego piraci złupili wszystko, razem z Okiem Innosa.
pzdr.-Ankh

PS A co do kamienia duszy - jest on zupełnie nieprzydatny, nie ma sensu nic z nim robić, bo zaraz się gra skończy. Wg. mnie został on dodany po to, aby gracz miał satysfakcję, że zdobył jakieś trofeum    [ A po co ta radocha nie wiem- i tak zaraz gra się kończy :) ].

Morgoth145:
MOżna naładować Oko Innosa, z którym możesz gadać ze Smokami a poza tym poprawia twoje statystyki np. Obrona przed Smoczym Ogniem itd. Tylko po jakiego Grzyba.  

Maximus:
Oj! Ale spamujecie ! Powtarzacie się zdanie w zdanie. Ja wam powiem, że jak przechodziłem drugi raz gre to wyrzuciłem cały ekwipunek do morza. OCH! Co za uczucie. Spróbujcie. Ekstra. A na końcu poszedłem wziąłem oko innosa i rzuciłem w takie fajne jeziorka, w którym nie widać dna. Wg. mnie gra nie powinna się tak szybko kończyć. Chociaż...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej