Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Xardas vs Pyrokar
Girion2:
Ta ,ale powinni w gothicu 3 dać osobne czary Xardasowi przecież sam powiedział że ma taką moc by zakończyć wojnę między bogami to dlaczego nie może przyzwać sobie wielkiej armii zła ... ja uważam że powinien mieć osobne czary w gothicu 3
Canis:
Mówimy tu o Gothicu II... ale po wchłonięciu mocy smoka czy przed... hm, opiszę dwa przypadki.
Po wchłonięciu: Xardas zmiata Pyrokara z powierzchni ziemi. ;)
A teraz poważniej i przed wchłonięciem:
Oboje są arcy magami, oboje znają do perfekcji swoje dziedziny magii, można na dodatek powiedzieć że Xardas ma spore zaplecze w magii Innosa, bowiem sam był magiem ognia. Xardas jest przebiegły cwany i inteligenty, mimo swojego sędziwego wieku sprawny i aktywny. Pyrokar jest młodszy od Xardasa a strasznie leniwi, może i ma nie małą wiedzę, ale o nadzwyczajnej inteligencji nie ma co mówić. Według mnie pojedynek był by zacięty, ale wygrał by go Xardas, takie jest moje zdanie.
Gerid:
co wy tu gadaciue za herezje ;)
niestety musze postawic na Xardasa (chodz bardzo go nielubie)
ale jak by ktorys z tych poteznych magow zginal rownowaga mniedzy innosem i beliarem by padla co za tym idzie pSaturas jako mag wody i sluga adanosa poszedl by do maga ktory zwyciezyl i polozyl by go na lopatki
takie jest moje zdanie
Hagen1995:
Oczywiście że by wygrał Xardas Bo tak jak powiedział "KwaseK" Ma potężne runy do tego ma Demony które by mu pomogły bo i tak one wybudowały wieże. Pyrokar Xardasa ale xardasa to nie obchodzi że jest na niego obrażony a pyrokar niema potężnych run.
dvdhw:
Wygrał by Xardas po pierwsze ma dobre runy,a po drugie morze pryzwac demony,golemy jak z jedynki i szkielety jak zklasztornej krypty.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej