Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Użytkownik:Władca Khorinis

<< < (8/10) > >>

Julian:
1 Rozbudowa armii królewskeij
2 Paladyni zawierają pokój z najemnikami na korzystnych warunkach dla obu stron
3 Xardas do wieży demonów albo na szubienice
4 Milten zostaje arcymagiem ognia
5 Paladyni wraz najemnikami odbijaja GD
6 Kopalnie rudy wyzwolone
7 bohater gry władcą GD ma posiedłośc w Zamku
8 Odbudowa Nowego Obozu
9 Atak w Dwór Irdorath
10 Zbudowanie świątyni Adanosa w GD i przyjmowanie nowicjuszy
11 Lares nowym władcą Khorinis
12 Gorn nowy dowódca strazy
13 Lord Andre prawa ręka gorna
14 Lord Hagen skazany na dożywotnie wydobywanie rudy w kopalniach w khorinis
15 Wznawia się handel z królem!!!!
16 Khorinis znowu ożywa
17 Diego przejmuje interes Bromora

Byakugan:
Moje postanowienia:

1.Lord Hagen wraz z oddziałem 20 paladynów ruszy na odsiecz GD
2.Najemnicy zostają ułaskawieni, i dostaną obóż pod miastem.
3.Diego zostaje zastępcą władcy Khorinis(mnie)
4.Milten zostaje Arcymistrzem Magów Ognia w zamian za zesłanego na Myrtanę Pyrokara.
5.Gorn zostaje dowódcą najemników
6.Lee zostaje generałem.
7.Lester zostaje gubernatorem Górniczej Doliny.
8.Lares zostaje kapitanem straży
9.Lord Andre wraz z oddziałem 20 strażników ruszy na podbój Jarkendaru, który po kilku latach odzyskuje świetność.
10.Ulepszyłbym mury miasta i Klasztoru.
11.Klasztor otrzymałby ochronę.
12.Xardas zostaje odesłany do GD gdzie pilnowałby porządku przy przełęczy.
13.Nawiązałbym handel wymienny z królem.
14.próbował nawiązać pokój z orkami i ewentualnie oddałbym im GD a przełęcz obsadził wielkim oddziałem.
15.Ludzi, którzy mają dość Myrtany mogliby zamieszkać w Khorinis.

Widzę że wiele ludzi nienawidzi Andre i Hagena, a powiedzcie mi co oni wam zrobili?!
Andre w Noc Kruka przyjął was poza kolejką do straży a Hagen dał wam Oko Innosa za przyniesienie listu :)

Serail:
Oto co bym zrobił na miejscu gubernatora Khorinis (w punktach)
1.Ustanowiłbym podatki, m.in od posiadania własnej działalności, od posiadania własnego domu, czy też mieszkania, pobierałbym również kilka(naście) procent od pensji, itd.
2. Za pieniądze z podatków usprawniłbym straż miejską (treningi, nowa broń i zbroje)
3.Zalegalizowałbym bagienne ziele.
4.Podpisałbym pokój z farmerami.
5.Utworzyłbym magazyn żywności, na wypadek kolejnego konfliktu z właścicielami ziemskimi.
6.Podpisałbym umowę z królem, aby Khorinis stało się lennem Myrtany (tak jak Varrant)
7.Zainwestowałbym w port Khorinis oraz rozpocząłbym handel żywnością z innymi krajami.
8.Dzięki ekspansji terytorialnej Jarkendar dołączyłbym do ziem państwa Khorinis, a kopalnie złota stały by się oficjalnem źródłem złota mojego kraju.
9.Odbudowałbym świątynię Addanosa i utworzył z niej jesyny na świecie klasztor magów wody.
10.Drogi między punktami strategicznymi na wyspie były  by regularnie patrolowane i świetnie utrzymane.

Oto według mnie 10 najważniejszych punktów które należałoby wprowadzić do Khorinis.

A ustruj panujacy na wyspie to- Monarchia despotyczna

Infernal:
Ruszyłbym natychmiast do górniczej doliny ze wszystkimi palladynami stacjonującymi w mieście.
Podczas mojego pobytu w GD na straży miasta zostawiłbym Diego, on umie dbać o interesy...
W GD wytępiłbym wszystkich Orków i smoki, odbudowałbym i powiększył zamek, a w jaskini gdzie niegdyś był Nowy Obóz zrobiłbym fortecę dla palladynów gdzie bym ich już zostawił...po powrocie z GD wsiadłbym na statek i jazda na kontynent...całą ekipę (Gorna, Diega, Laresa, Lee itd.) zostawiłbym na straży wyspy...na kontynencie wypędziłbym orków, wracając do Khorinis wziąłbym ze sobą wszystkich chętnych.Powiększyłbym Khorinis stworzyłbym wtedy mnóstwo statków dzięki czemu utworzyła by się największy na świecie szlak handlowy, a Khorinis byłoby stolicą handlu.
Na górze gdzie przebywał Dexter ze swoją bandą zbudowałbym fortecę i umieścił tam wszystkich zwyrodnialców (więzienie) a najemnikom zabroniłbym opuszczania wyspy i trzymałbym ich pod stałą kontrolą...

Lachir:
Ja jak już rozprawił bym się z GD to odbudował bym tamten zamek i stworzył pomiędzy zamkiem a Khoris.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej