Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Użytkownik:Władca Khorinis

<< < (5/10) > >>

kuczaja:
Gdybym był władcą khorinis to kazałbym:
- wzmorzyc czujnośc strażników ( a nie że jeden pije, drugi idzie do czerwonej latarni)
- zoorganizowałbym armie paladynów i wysłałbym ich na odsiecz do GD.
- dogadałbym się z najemnikami (tzn. zapłaciłbym im więcej) i też do GD.
- rozkazałbym wykopac kopalnie rudy w zamku w GD
- Wybudowałbym więcej statków.
- skaprowałbym piratów
- A gdy wszystko by się ułorzyło dałbym 200 skrzyń rhobarowi, a za następne kazałbym płacic...
- rozbudowałbym khorinis po latarnie jacka i farmę lobarta.
- Z najemników zrobiłbym strażników miejskich (po tym ajkby Lee odpłynął)

No to chyba tyle.

Randall:
Ja przebudowł bym zamek w górniczej dolinie i tam była by moja kwatera mój tron był by tam gdzie Gomeza czy Garonda z dawnego nowego obóz wysłał bym tam Garonda    i Hagena z jego ludzimi że by odkopali wszystko ze śniegu i Lee   , Lares , Gorn  i Najemnicy  wrócili by tam no i może jak by się zgodzili to Magów Wody , Xardasa wysłał bym do wieży demonów , palisade rozwalił i przebudował bym sekte że by był tam nowy klasztor Magów Ognia , Andre zrobił bym dowódcą Paladynów , Diego był by burmistrzem Khorinis  , Milten był by w klasztorze w korinis z parlanem i nauczali by nowicjuszy a w krótce z nich magowie mieli by zaszczyt dołączyć do klasztoru w górniczej dolinie a Pyrokar wzbogacał ich wiedze , farmy bym zostawił w spokoju , Lestera dał bym do kamiennej fortecy pomugł bym zrobić mu chatę i pole bagiennego ziela a wszystkich orków bym wykórzył    

wojownik innosa:
Ja bym to zrobił tak:
1.Sojusz z najemnikami.
2.Zbudowałbym domy dla:Diega,Gorna,Lestera,Miltena,i innych znajomych
3.Wysłałbym oddział paladynów do Górniczej Doliny.
4.Większa dyscyplina.
5.Ulepszyłbym zbroje.
6.Dogadałbym się z farmerami.
7.Lepsza ochrona w mieście.
8.Zlikwidowałbym wszystkich bandytów i gildię złodziei.
9.zniszczyłbym orków otaczających zamek,a w ich namiotach mieszkaliby paladyni
i strażnicy
10.Zlikwidowałbym pełzacze w kopalniach i wznowiłbym w nich wydobycie rudy.
11.Zbudowałbym domy i gospody,w których mogliby za odpowiednią opłatą mieszkać
przyjezdni.
12.Zbudowałbym specjalny warsztat,w którym wykuwanoby miecze i zbroje dla moich wojsk.
13.Zadbałbym o odpowiednie wynagrodzenie dla pracowników.
14.Zbudowałbym na drogach więcej kapliczek Innosa.
15.Zbudowałbym kościół Innosa,gdzie Magowie Ognia mieszkaliby i odprawiali msze.
16.Zbudowałbym kościół Adanosa,gdzie Magowie Wody mieszkaliby i odprawiali msze.
17.Zbudowałbym specjalną gospodę,gdzie myśliwi mogliby sprzedawać swe trofea.
Reszta,to wola Innosa

boss5577:
Gdybym ja został lordem w khorinis to najpierw bym wzmocnił patrole i obrone przed bramami.Po drugie wysłałbym duży oddział paladynów i Magów Ognia żeby zdesynfekowali orków jak karaluchy.
Diego bym znalazł i mianował go paladynem,Gorna uwolnił i wysłał na farme Onara żeby sobie żył spokojnie,Milten żeby sobie poszedl do klasztoru a Lesterowi dałbym ziemie na których by sobie uprawał bagienne ziele.W Górniczej Doilnie bym wznowił wydobycie rudy ale nie że będą ja wykopywac 24 godziny na dobe tylko 14 godzin i bardzo duże wynagrodzenie.Zmniejszył bym danine którą placa chłopi i sojusz z najemnikami.Tak jest super

Pr0c3n7:
1) Zjednoczyć wszystkich żyjących na wyspie.
2) Wysłać wstępną pomoc do GD
3) Dozbroić najemników
4) Wybić polowe bandytów a z drugiej stworzyć karne oddziały które walczyły by jak pierwsze z orkami
5) Wzmocnić mury miasta i otoczyć palisadą wszystkie farmy
6) Wzmocnić patrole na drogach
7) Poprosił bym Xarada o przywołanie dużej liczby ożywieńców.
8) Gdyby Xsardas przywołał ich naprawdę dużo Podzielił bym ich na dwie grupy. Jedną wysłał bym do GD a drugą postawił przy wyjściu z GD.
9) Zbudował bym drugi statek którym w razie niebezpieczeństwa uciekli by obywatele i ranni żołnierze.
10) Swoją siedziby stworzył bym w dzielnicy portowej. Zbudował bym tam mury odgradzające port od reszty miasta i zbudował tam mały zameczek.
11) Poprosił bym magów ognia o zapisanie dużej ilości zwojów dal najemników.
12) Wysłał bym dużą grupę Paladynów, Najemników, Magów i Oddziałów złożonych z Bandytów do GD. Dowodził by nimi Gorn.
13) Diego został by przywódcą zwiadowców i szpiegów którzy operowali by w GD. W tych oddziałach byli by najlepsi ludzie.
14) Dostarczył bym jak najwięcej rudy do Khorinis.
15) Zatrudnił bym ochotników z miasta i z farm do owych oddziałów wojskowych. Te oddziały zabezpieczyły by Miasto i port.
16) raz na zawsze rozprawił bym orkami z GD.
17) odbudował bym zamek i przeniósł tam swoją siedzibę.
18) Gorn został by szefem mojej elitarnej gwardii która składała by się z łowców smoków.
19) Wszyscy żyli by długo... az do przybycia orków po raz kolejny:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej