Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Muzyka z gier

<< < (4/5) > >>

Minsc:
Fable Zapomniane Opowieści - Kilka kawalków po prostu powala !

Gothic 3 - Super  

The Punisher - Również bardzo dobry podkład muzyczny

Baldurs Gate - Uwielbiam ten Soundtrack !

Popatrz sobie na pozostałe wypowiedzi i zastanów się czy twojej czegoś nie brak...
- IsentoR

Boba Fett:
Huh, trochę tego będzie. Osobiście bardzo lubię melodie z gier, dlatego też często próbuję zdobyć je, by móc posłuchać w wolnej chwili. Oto moje typy:

Gothic 1 - Otóż w niej (według mnie) jest najlepsza muza z całej serii. Zawsze lubiłem chodzić do Starego Obozu i przysłuchiwać się melodii, któa towarzyszyła Cieniom/Kopaczom/Strażnikom podczas ich codziennych zajęć. Jednak od tego utworu jeszcze bardziej mi się spodobał utwór z menu. Rewelka.

Riddick - Szczerze powiem, że tylko malutki kawałeczek kilku utworów przypadł mi do gustu. Często lubię go sobie zanucić, ale tak po za tym... Cóż, reszta muzy też, może być, nawet dodaje klimatu całęmu więzieniu.  

GTA Vice City - ÂŁojezu, w tej grze jest chyba najlepsza muza, jaką słyszałem. Jednak napomknę, że zawsze (!!) słucham tylko Flash FM, bowiem tam są melodie, które najchętniej słucham. Dodatkowo niektóre z nich można jeszcze usłyszeć w realnym radiu.  

Star Warsy - John Williams i wszystko jasne. Tylko w Republic Commando nie ma tak dużej dawki jego muzy (moża z dwa razy w grze po kilka sekund). Jednak w reszcie można uslyszeć w tle melodię, która przypadła mi do gustu od samego początku.

I to chyba wszystko...

bemol05:
Mi najbardziej podoba się muzyka z Gothiców, a w szczególności w Gothic 3.
Szczególnie te kawałki przy Silden( Vista Point ), w Vengardzie ( Sad Strings), Showdown i ta muza w zamku Rohbara( nie znam nazwy).
Z poprzednich Gothiców, to fajna była jeszcze ta z menu Gothic 1.

Serail:
Oto moje ulubione soundtracki z gier:

1.Deus Ex 1- Muzyka z menu powala na kolana, a podkład lecący podczas gry też jest niczego sobie.
2.Saga Gothic- Ta klimatyczna muzyka pozwala wczuć się w rolę bezimiennego bohatera i poczuć klimat tego świata.
3.Tony Hawk Pro skater (saga)- W całej serii THPS można znaleźć perełki godne polecenia każdemu, a że w tych grach jest naprawdę dużo piosenek, to każdy znajdzie coś dla siebie.
4.The Elder Scrolls Morrowind- Muzyka, którą słyszymy podczas grania w TES 3 jest genialna, pozwala na przyjemne zwiedzanie prowincji Morrowind i umila grę.

Oto moje top 4 z gier.

Robben:
Teraz ja wymienię moje ulubione muzyki z gier:
- Wszystkie części Gothica: idealnie pasuje muzyka do tamtego świata i bez niej Gothic byłby niczym
- TES Morrowind i Oblivion: w obydwu muzyka jest bardzo dobra, ale do Gothica jej trochę brakuje
- Wiedźmin: kapitalna jest w nim muzyka i wcale nie odbiega od tej z Gothica.
- Test Drive Unlimited: muzyka wczasie jazdy naprawdę może się podobać
- GTA VC: ze wszystkich części gta, muzyka jest tam najlepsza i najbardziej znana

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej