Byśmy mogli lepiej się poznać, niech każdy napisze trochę o sobie. A teraz moja kolej...
Wszystko rozpocznie śmiesznym, humorystycznym bądź dla niektórych strasznym tekstem "a ósmego dnia szatan stworzył mnie". Tak teraz już gdy połowa userów czytających ten temat udała się do kościoła zaś ci silniejsi pozostaną by poznać prawdę o mnie. Zacznijmy od wieku gdyż dla niektórych jest on ważnym aspektem życia tak więc przeżyłem już 18 wiosen jednych to cieszy innych smuci lecz mnie mało to interesuje. Jestem spokojnym człowiekiem, który żyje chwilą nie przejmuje się tym co było bądź tym co będzie po prostu staram się "chwytać dzień". Do moich zainteresowań należą takie dziedziny jak astronomia, historia i parapsychologia ciekawi mnie również programowanie, webmasternig, ezoteryka, fantastyka. Staram się poznawać wszelkie religie jakie kiedykolwiek powstały na ziemi lecz nie dlatego, że szukam wiary jestem po prostu ciekawy formy poglądowej na dane tematy, sam siebie określam jako agnostyka. Oczywiście jak każdy szanujący się użytkownik komputera posiadam swój ulubiony rodzaj gier, mianowicie są nim produkty role playing game te serwowane na blaszaka czy na "kartkę". To chyba wszystko na ten wieczór i na tą "rozmowę"...