Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
RATUNKU GOTHIC 2 na viste
Tik-tak:
Mam duży problem jestesm od neidana na tym forum wydaje mi się cool mam skila w gothic i winych grach rol mam slaby komp ale jakos leci przeszlem gothic 1 gram w gothic 3 ale niegralm w gothic 2 mam windows viste 32bity 512ram jakos leci ale NIEDZIALA MI GOTHIC 2 (JAK NACISNE DWA RAZY NA IKONKE GOTHIC 2 TO COS CZEKA I CZEKAM 30min I NIC NIEWLACZA się NACISKAM JESZCZE RAZ I WIDZE KLEPSYDRE ZNIKA PO 8 SEKUNDACH PROBOWALEM TAK Z 30 RAZY I NIC NACISKAM NACISKAM I NAWET W GRE NIEWHODZI WTF?) moze ktos z was mial kiedys taki problem i zna rozwiazanie mam nadzieje ze pomozecie z gory dzieki pozdrawim wszystkich.
PLShayloPL:
Ja też tak mam jak włanczam grę Gothic 2 to po zniknięciu paska z takim czymś to czekam czekam po zniknięciu paska jakieś jeszcze 3-4 min. Weś sobie ściągnij Gothic starter 2.6a to ci od razu uruchomi nie będziesz czekał bo ja tak robię.... ale powiedz mi dlaczego napisałeś 2 takie tematy w dziale z Gothic 2 i w dziale forum ?
Jak to się pisze w dziale Gothic 2 ok !! ale na forum na pewno zanim zaczniesz poczytaj !!
Tik-tak:
MAM GOTHIC 2 niemam dodatku noc kruka !
Tik-tak:
sciagnelem gohic startera 2.6 lol i co teraz nie wiem gdzie to się wklaa gdzie to rozpakowac?
Respev:
--- Cytuj ---Jak to powiedział mój informatyk, vista to nieodgadniony i wielce niestabilny system
--- Koniec cytatu ---
Jakby to powiedział NORMALNY informatyk, Vista to dobry system jeśli wgrywa się do niego regularnie aktualizacje, a bajki o niestabilności sieją trole, które nawet nie instalowały tego systemu, bądź instalowały ją na jednordzeniowych procesorach. Wytłumacz mi więc Panie-Wszystko-Wiedzący, czemu taki problemy gracze mają także pod XP? GothicStarter tu nic nie pomoże. Nie otrzymywaliśmy nawet informacji jaki DirectX zainstalowany (tj. czy wersja 9c zainstalowana, jeśli tak, to z którego miesiąca jest pakiet) i jakie sterowniki zainstalowane są dla karty graficznej. Prosimy oczekiwać na uruchomienie się gry. Proces ten potrwać może nawet około 10-15 minut. W tym czasie prosimy nie wykonywać żadnych czynności na komputerze, ponieważ spowodować to może przedłużenie się tego procesu. Przerwanie tego procesu spowoduje, że gra nie uruchomi się i konieczne bedzie jej przeinstalowanie.
--- Cytuj ---Weś
--- Koniec cytatu ---
A może wieś? "Weź" się pisze...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej