Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Czas Zapłaty Pytanie

(1/5) > >>

radek32:
Czy ktoś wie kiedy wychodzi pełna wersja modu Czas Zapłaty?

Nakiel:
Co znaczy pełna wersja?  

Sorry pomyliłem z innym modem.

dzikiben4:
Twórcy moda TheModders nie zapowiedzieli terminu oficjalnej premiery żeby nie podsycać graczy i uniknąć komentarzy "miało być tydzień temu"...

Temat do usunięcia.

Serail:
Jako że jestem powszechnie znany jako specjalista i znawca w sprawach moddingu oraz dla wielu jestem mentorem w tej dziedzinie, to chcę was poinformować o czymś, na co wiele z was czekało - o czym mogłem się ostatnimi czasy przekonać, kiedy co chwilę wydzwaniały do mnie napalone dziewice z pytaniem "Kochanie, kiedy nareszcie wyjdzie CZ?". Otóż, odpowiadam wam wszem i wobec:

Na forum theModders Dark począł nauczać niewiernych:

--- Cytuj ---shergar mówił o początku września, teraz została już sama kosmetyka - testy, poprawki itp.
--- Koniec cytatu ---
Wtem przybył Shergar i uciszył on niewiernych, a kiedy zapanował ład i porządek rzekł on:

--- Cytuj ---Serio? A kiedy?
--- Koniec cytatu ---
Słysząc te słowa lud zaczął szemrać między sobą, wtem Dark wzniósł ręce do nieba i prawić począł:

--- Cytuj ---Ileś stron temu w któryś tam temacie
--- Koniec cytatu ---
Słysząc dobrą nowinę niewierni zaczęli się nawracać, niewidomi wzrok zaczęli odzyskiwać, a martwi z grobu powstali. Większość dzieci Adama poczęła modlitwę dziękczynną odmawiać, jednak wybrańcy wyruszyli aby głosić dalej dobrą nowinę i nawracać heretyków w nadzei, że i oni powierzą Bogu swe serce.

Werewolf16:
Przetlumaczysz to na NASZ bo nic nie zrozumialem ;|

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej