Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Czas Zapłaty Pytanie
radek32:
Czy ktoś wie kiedy wychodzi pełna wersja modu Czas Zapłaty?
Nakiel:
Co znaczy pełna wersja?
Sorry pomyliłem z innym modem.
dzikiben4:
Twórcy moda TheModders nie zapowiedzieli terminu oficjalnej premiery żeby nie podsycać graczy i uniknąć komentarzy "miało być tydzień temu"...
Temat do usunięcia.
Serail:
Jako że jestem powszechnie znany jako specjalista i znawca w sprawach moddingu oraz dla wielu jestem mentorem w tej dziedzinie, to chcę was poinformować o czymś, na co wiele z was czekało - o czym mogłem się ostatnimi czasy przekonać, kiedy co chwilę wydzwaniały do mnie napalone dziewice z pytaniem "Kochanie, kiedy nareszcie wyjdzie CZ?". Otóż, odpowiadam wam wszem i wobec:
Na forum theModders Dark począł nauczać niewiernych:
--- Cytuj ---shergar mówił o początku września, teraz została już sama kosmetyka - testy, poprawki itp.
--- Koniec cytatu ---
Wtem przybył Shergar i uciszył on niewiernych, a kiedy zapanował ład i porządek rzekł on:
--- Cytuj ---Serio? A kiedy?
--- Koniec cytatu ---
Słysząc te słowa lud zaczął szemrać między sobą, wtem Dark wzniósł ręce do nieba i prawić począł:
--- Cytuj ---Ileś stron temu w któryś tam temacie
--- Koniec cytatu ---
Słysząc dobrą nowinę niewierni zaczęli się nawracać, niewidomi wzrok zaczęli odzyskiwać, a martwi z grobu powstali. Większość dzieci Adama poczęła modlitwę dziękczynną odmawiać, jednak wybrańcy wyruszyli aby głosić dalej dobrą nowinę i nawracać heretyków w nadzei, że i oni powierzą Bogu swe serce.
Werewolf16:
Przetlumaczysz to na NASZ bo nic nie zrozumialem ;|
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej