Według mnie jowood zaczyna psuć tą wspaniałą grę sowimi pomysłami zwolnienie Phirania Bytes według mnie najgorszy krok
I tak powstają ploty, bo jakaś osoba ze shizofremią i fanatycznie nastawiona rozpowiada głupoty. To Piranha Bytes zerwała umowę z JoWooD, a nie JoWooD z Piranhą Bytes.
Spellbound ostatnio całkowicie zmarnował (żeby nie stosować wulgaryzmów) Desperados 2 (pierwsza część to też ich dzieło). Niech zgadnę.. to samo zrobią z Gothic'iem
A przepraszam, co ma piernik do wiatraka? To nie ich wina, że nie mieli nigdy dużego budżetu, jaki będą mieć dzięki JoWooD.
W ogóle chciałbym się dowiedzieć dlaczego Piranha Bytes już nad tym nie pracuje
Bo zrezygnowała?
ale G4 to już będzie masakra. Prawdopodobnie całkowicie odbiegną od szablonu i postawią na coś, co zniszczy całą grę.
Masakra gdyż? Trzeba mieć naprawdę coś nie tak z główką, żeby osądzać grę z góry, gdy nawet producent nie opublikował nawet jednego screenshota.
Piranha Bytes MOÂŻE by uratowała serię, ale teraz Gothic upadnie i zostanie wystawiony na pośmiewisko
Pośmiewisko? Albo mi się wydaje, albo już od wydania drugiej części gry, Gothic został wystawiony na pośmiewisko, odbiegając od klasyki RPG/cRPG. Temat zamykam, podobny znajdziecie w forum Gothic 4.
Wydaję mi się, że Piranha Bytes po prostu nie chciała kontynuować serii.
To dlaczego planowała wydać dodatek do Gothic 3?