Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Filmiki z Gothic 3.
Casano:
Bardzo ciekawy filmik, bardzo dobrze obrazujący gre. Niemoge sie doczekac kiedy to ja, zapale ją na swoim komputerze. Polecam ten filmik każdemu fanowi.
Sir_William:
--- Cytuj ---Gra niedawno, co wyszła, a oni już cisnął na kodach ;| Po za tym filmik z byt monotonny... ciągle były wyprowadzane te same ciosy :/
--- Koniec cytatu ---
Sprawa jest krótka i prosta: Użyłem kodów aby nie ośmieszyć się podczas bitwy z innymi bestiami, które mogły by mi pokazać gdzie raki zimują. Co do sprawy drugiej chciałem tutaj przedstawić systam walki. Aczykolwiek jest bardzo ciekawy. Nie potrzebne są już nam klawisze do zadawania ciosu, klikamy myszką na wybrany cel i bohater sam uderza. Zastanawialiście sie jak działa kamera rotacyjna w G3? Otóż, jeżeli przekręcimy myszkę (nie klikając) obkręca sie również kamera, ale spokojnie, kiedy klikając chcemy zadać cios Bezimienny obraca się stosownie, czyli tyłem do gracza .
--- Cytuj ---Hej Fajny filmik mam pytanie do Sir_William czy moglbys napisac jaki masz komputer swoje podzespoly i napisz na jakich detalach grales bardzo bym cie prosil z gory dziekuje
--- Koniec cytatu ---
Więc...
- 2,4 GHz
- ATi Radeon 9600 pro
- 1132 MB RAM'u
Gra chodzi na średnich detalach, jednak widać, że w pewnych momentach "tnie" się obraz. Filmik został nagrany na angielskiej wersji gry. Pytajcie się, bo bardzo chętnie odpowiadam .
Pozdrawiam,
Sir William
Gonzo:
Filmik zarąbisty. ÂŚwietny dobór muzyki i ciekawe potworki. Tylko walka jest troche chaotyczna, praktycznie wogule nie ma blokowania. Mógłbyś jeszcze zaprezentować walkę dwoma mieczami. pozdro
Sir_William:
--- Cytuj ---Mógłbyś jeszcze zaprezentować walkę dwoma mieczami.
--- Koniec cytatu ---
Mógłbym , jednak jak widzicie Cape Dun to wieś na jaką się natykamy, trzecia po Ardei i Reedock - obozie buntowników. Angielskiego Gothic'a już usunąłem czekając na polską wersję, którą otrzymam w okolicach nowego roku. Po dogłębszej analizie gry pokażę kilka tricków walki z tarczą i może dwoma mieczami?
Pozdrawiam,
Sir William
Nawigacja
Idź do wersji pełnej