Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Czy to tak jest czy to ja tak mam?
XFire:
Czy to tak jest czy to ja tak mam?Gothic 3 kiedy wczytuje gre ładuje się mi aż 10 min czy to tak jest czy to tak umnie?Jest na to sposób?Bo nie chce mi się tak czekać Aż 10 MIN :(
Nakiel:
Tak, jest sposób: dokup sobie z trochę RAM; ustaw detale na minimum.
A teraz niech jakiś moderator usunie ten temat.
XFire:
ale mi pomogłeś czy 2 GB ram na średnich detalach to mało ram może ktoś napisze jakiś DOBRY Pomysł he?
Nakiel:
No dobra. Spójrz nawet jak byś miał 10 GB RAM to i tak pewne rzeczy wczytać się muszą. Z tego co wiem u każdego ładuje się tak długo. (U mnie i u 5 moich znajomych tak jest).
PLShayloPL:
--- Cytat: Nakiel ---No dobra. Spójrz nawet jak byś miał 10 GB RAM to i tak pewne rzeczy wczytać się muszą. Z tego co wiem u każdego ładuje się tak długo. (U mnie i u 5 moich znajomych tak jest).
--- Koniec cytatu ---
Człowieku wyluzuj nie skacz tak na niego ! Zrobił coś ci i nie groź żeby jakiś moderator zamknął temat bo zara ja tobie coś zrobie !.
A co do ciebie może masz słaby procesor ? Chodzi mi o intel celeron D i tym podobne?
A tak przy okazji jak napisałeś że masz 2gb ramu to jeszcze jedno jakie jest jego taktowanie nie muszisz pisać ale bo jak małe to też może dlatego
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej