Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
problemy z kradzieza w polskiej wersji jezykowej
momo:
--- Cytuj ---Ja mam inny problem. Mam 61 pkt przy kradziezy i nigdzie nie moge sie nauczyc najwyzszego poziomu. Gdy mialem ok 30 pkt to ta mozliwosc byla jednak gdy doszedlem do odpowiedniego poziomu pkt, to juz nie mam oferty nauki na mistrza. Moze ktos potrafi mi wyjasnic co z tym zrobic?
--- Koniec cytatu ---
Może poprostu teraz chcesz się nauczyć u innego niż przedtem mistrza, a nie każdy umie tyle samo, co za tym idzie nie tyle samo może Cię nauczyć. Ja proponowałbym poszukać lepszego mistrza.
Jaśli próbowałeś się uczyć u tego samego to może ma jakiś powód żeby cię nie nauczyć. Czyżbyś nie odpalił staruszkowi części łupu? :] a tak na serio to trzeci jest to wydaje mi się najwyższy poziom (w każdym razie jakiś już wyższy stopień wtajemniczenia), i być może musisz wykonać jakieś zadanie. Przejżyj notatnik albo pogadaj z ludźmi ze złodziejskiego światka, może znajdziesz odpowiedź. Pozdroo....
antola1000:
o ile pamietam okradalem sobie przede wszystkim tylko z opcji dialogu nigdy na pewno mnie nikt nie widzial mam na 100 kradziez i 3 poziom wtajemniczenia okradania innych zarobilem na tym marne kilkaset monet i widac wcale sie nie oplacalo
ale i tak dzieki za odpowiedzi , myslalem jeszcze o amnezjii ale musialbym poswiecic sporo pkt nauki zeby dojsc do 100 i zdobyc to zaklecie wiec raczej odpada ale i tak pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi
SoBeK:
Momo niestety probowalem juz u wszystkich, ktorych znalazlem i wszedzie ta zniknela. Mam juz wszystkie nauki na 2 poziomie u zlodziei ale 3 poziom po prostu zniknal (mimo, ze byl na samym poczatku do wyboru)
Winfrid:
Ja tam ich powalałem :) i tak za każdym razem. Tylko ich nie dobijaj. Zazwyczaj rzuca się na Ciebie tylko jeden ork, a nie całe miasto... Także to jest dziwne. Hmmm Ale wydaje mi się, że nawet pokonanie wszystkich bez dobijania wystarczy :)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej