Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Pierścień +5 do siły
maj_dan:
słyszałem kilka razy ze jest taki pierścień w Noc Kruka, który po założeniu daje +5 do sily. może nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie fakt ze po zdjęciu jego bonus nie znika a zostaje. I tak można ponoć w kolko robić. czy ktoś z was wie gdzie jest taki pierścień, albo od kogo można go kopic??
Russel:
a Może to jest pas siły jak go zakładasz i zdjemiesz bonus zostaje , ja tak wczoraj robiłem
ale może z pierścieniem jest tak samo , nobo wiesz pasy są niedopracowane w Noc Kruka autorzy to przeoczyli , albo tak nie ma i tylko ty i ja jesteśmy wyjątkowi :)
PozDRo Russel
Paweł Mag Innosa:
--- Cytat: maj_dan ---jak dla mnie to moze byc i pas tylko co to za pas i gdzie on jest?
--- Koniec cytatu ---
Sory że się czepiam, ale pisz trochę dłuższe posty, ale to tylko przyjacielska rada, a do amuletów to nie ma takiego czegoś, albo jestem nie obeznany, ale raczej nie ma.
Pozdrawiam
Ponurak:
Po pierwsze to takie nabijanie to jest cheatowanie. Po drugie nie kazdy ma tego buga. Zapewne chodzi ci o zestaw wojownika(2pierścienie i amulet). Znajdują się one w Jarkendarze. Dokładnie nie pamiętam gdzie, ale zapewne niedaleko domu tejże kasty.
maj_dan:
a granie na kodach to nie oszustwo?? nie chodzi o zestaw wojownika tylko o zwykly pierscien. o tym pierscieniu mowil mi kumpel, od ktorego pozyczylem gothica i gramy na tej samej wersji. on mowil ze taki pierscien ma gosc ktoremu pomagamy pod mostem po tym jak okradli go bandyci z kamiennych tablic. ten gosc pozniej mieszka w chatce obok bustera. tylko ze u mnie ten gosc ma tylko pierscien obrony:/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej