Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
A co z Xardasem?
Jaszczur:
Wydaje mi się że będziemy sterowac ojcem bezia i poznamy bardziej dogłębnie przejście Xardasa od Innosa do Beliara
BeoWolf:
Moim zdaniem Xardas będzię jeszcze w Zakonie Ognia.i będziemy mogli Go spodkac
PS. Opcjia "Nie,przecież został zabity"jest wymyślowna ! bo czas trwania Gothic'a IV jest PRZED stworzeniem Barierry
krassus:
Xardas pojawiał się w każdej z części Gothic. Sądzę że byłoby błędem wyrzucanie go z GIV! Postać która ratowała nam życie i pomagała wielokrotnie! Nie wyobrażam sobie Gothica bez Xardasa podobnie jak bez bezimiennego!
stefan666:
A ja ujme to tak jak sciągnołem sobie Gothic 3 the bening na komórke po angielsku to graliśmy własie xardasem trzeba było znaleść 7 run w temple of fire i temple of death nie będę tego rozpisywał . A moim zdaniem to własinie xardasem bedziemy grać w g4 i bedzie to historia jak xardas odkrywa wybranica
--- Cytuj ---Co za idiota gada takie rzeczy :/ przecież w Gothic 3 są 4 ścieżki :Assasynów,Ludzi,Orków i "Xardasa
--- Koniec cytatu ---
Te ramzes999 dobieraj słowa inaczej a w Gothic 3 są 3 sciezki Innosa,Adaonsa(xardasa) beliara, wiec wiesz .... I nie nazywaj nikogo "Idiotą" chyba że masz taka potrzebe to da się temu zaradzić
Orcrist:
Przecież były 2 ścieżki w Gothic 3, których trzeba było zabić Xardasa. Jak by wystąpił w G4 musiałby być dalszym ciągiem fabuły, w której wybraliśmy wycieczke z Xardasem do tajemniczego świata.
Bo nie wiem jak inaczej można było wytłumaczyć jego przybycie do G4
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej