Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
A co z Xardasem?
Byakugan:
a Innosa czasem nie?
Mi się zdaję ze czytałem, że drogą Innosa, Rhobar każe nam zabić Xardasa :]
Nie wiem bo w G3 nie grałem, ale czytam od czasu do czasu coś o nim :)
Khalen:
no niewiem chyba Xardasa niebędzie.Ale wiem co bedzie z resztą...niebędziemy grac naszym kochanym bezimiennym tylko jakimś rybakiem a bezio będzie głównym bosem ,królem tyranem którego przyjdzie nam zabic lub nakierowac na dobrą stronę.a tak jakby co żebyście się nieczepiali że sobie to wymyśliłem wyczytałem to na kilku stronach lecz linku wam niepodam bo usunąłem historie;(
Tytan302:
Jeśli nie będzie Xardasa i Bezia, to ta seria upadnie... =D
Robben:
Ludzie! ja wiem, że zakochaliście się w Xardasie :-\ ale to niemożliwe, żeby się pojawił w Gothicu 4.
Inni go zabili, inni nie (ja go oczywiście nie zabiłem :)) ale trzeba jakoś ze sobą pogodzić te dwa fakty, więc nie powinien się pojawić w Gothicu 4. Pomysły z wskrzeszaniem nie mają sensu, bo byłoby to trochę naciągane i nie bardzo by pasowała taka sytuacja. Kończy się już historia Bezimiennego i Xardasa, zatem musimy się dotego przyzwyczaić. Za to, pojawia się nowy bohater (też Bezimienny), który na pewno spotka podobną osobę jak Xardas :) i innych ciekawych ludzi. I w ogóle niewiem, czemu bez Bezimiennego i Xardasa seria Gothic miała by upadnąc...
Dingers:
Jezeli jest watek ze spotkamy naszych przyjaciol to chyba juz po barierze??
a teraz do teamtu nielubie xardasa ale fajnie mas powiedzonka "... a czlowiek pokonal bestie ktora powrocila do swiara beliara..."
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej