Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Noc Kruka

<< < (2/3) > >>

Zigur:
Jeśli chodzi o mapę to możesz kupić w obozie bandytów. A tu masz coś w zamian Klik

Onar:
Ok temat nie jest o samym Jarkendarze, tylko o tym co chciaelibyśmy zmienić. Ja na pewno zmieniłbym to, że z biegiem czasu trzeba zużywać np. 20 ptk umiejętności na 5 ptk siły. Jest to tylko strata PN. Dlatego własnie powodu wole zwykłe Gothic 2 od dodatku.

Bard Hunter:
Dzięki za szczerość  co do postu Onara to masz racje-nauka po jakimś czasie za dużo kosztuje:(

A u kogo można kupić tą mape w Obozie Bandytów?
Ja się bez mapy zdecydowanie nie orientuje

Zapraszam do dalszej dyskusji

P.S-jeśli chodzi o połączenie łowcy i maga to właściwie się zgadzam jednak ja uwielbiam Magów Wody i chciałbym nim grac:(

Zigur:
Do magów wody przyłączyć się nie możesz ale możesz nauczyć się ich magi (oczywiśćie jako mag) to jest moim zdaniem wystarczająca rekompensata.

Onar:

--- Cytuj ---P.S-jeśli chodzi o połączenie łowcy i maga to właściwie się zgadzam jednak ja uwielbiam Magów Wody i chciałbym nim grac:(
--- Koniec cytatu ---

Czarów magów wody można się nauczyć, jak powiedział Zigur. A powiedz mi czym się różnią magowie ognia, od wody nie licząc klasztoru, nowicjuszy, itp. Szatą? To jak jestes magiem ognia, podchodzisz do maga wody wpisujesz marvin wcisaksz "o" i zamieniacie się strojem. I masz już maga wody xDxDxD

200 POST!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej