Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Noc Kruka
Zigur:
Jeśli chodzi o mapę to możesz kupić w obozie bandytów. A tu masz coś w zamian Klik
Onar:
Ok temat nie jest o samym Jarkendarze, tylko o tym co chciaelibyśmy zmienić. Ja na pewno zmieniłbym to, że z biegiem czasu trzeba zużywać np. 20 ptk umiejętności na 5 ptk siły. Jest to tylko strata PN. Dlatego własnie powodu wole zwykłe Gothic 2 od dodatku.
Bard Hunter:
Dzięki za szczerość co do postu Onara to masz racje-nauka po jakimś czasie za dużo kosztuje:(
A u kogo można kupić tą mape w Obozie Bandytów?
Ja się bez mapy zdecydowanie nie orientuje
Zapraszam do dalszej dyskusji
P.S-jeśli chodzi o połączenie łowcy i maga to właściwie się zgadzam jednak ja uwielbiam Magów Wody i chciałbym nim grac:(
Zigur:
Do magów wody przyłączyć się nie możesz ale możesz nauczyć się ich magi (oczywiśćie jako mag) to jest moim zdaniem wystarczająca rekompensata.
Onar:
--- Cytuj ---P.S-jeśli chodzi o połączenie łowcy i maga to właściwie się zgadzam jednak ja uwielbiam Magów Wody i chciałbym nim grac:(
--- Koniec cytatu ---
Czarów magów wody można się nauczyć, jak powiedział Zigur. A powiedz mi czym się różnią magowie ognia, od wody nie licząc klasztoru, nowicjuszy, itp. Szatą? To jak jestes magiem ognia, podchodzisz do maga wody wpisujesz marvin wcisaksz "o" i zamieniacie się strojem. I masz już maga wody xDxDxD
200 POST!!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej