Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Gothic: Realny sen

<< < (3/3)

Visor:
Spodziewałem się czegoś innego po opowiadaniu humorystycznym. Mówiłeś o poziomie żartów w "Gothic : Prawdziwa Historia", ale tutaj też wcale nie widzę jakiś super żartów. Zamiana imion i nazwanie transwestytą maga. Może jakby napisał to kto inny byłbym bardziej pozytywnie nastawiony, ale od ciebie liczyłem dostać humor wyższych lotów - taki przy, którym można się parę razy na jedną część uśmiechnąć. No cóż... mojego uśmiechu tak jak i Altaira to nie zdobyłeś.

Tak jak pisano już parę jest to dotychczas "humorystyczny" opis tego co przeżył bezimienny za barierą. Humorystyczny jest wzięty w cudzysłów, gdyż jak mówiłem : żartów jest nie za wiele a i nie śmieszą one za bardzo. Już bardziej by mnie bawiło jakbyś podstawił za maga ognia IsentoR'a. A tymczasem te wszystkie dowcipasy stoją niewiele ponad Prawdziwą Historią. Choć tam jednak parę razy się uśmiechnąłem...  

Pod względem stylu czy też poprawności nie mam zarzutów. Ortografia, interpunkcja stoi na poziomie tym co zwykle. A same opisy są dobre i potrafią zaciekawić. Ja sam traktuje to opowiadanie jako pisemny opis historii Gothic'a. No i ta intrygująca postać Boba... :) Nie licząc żarcików opowiadanko można poczytać mimo, że wałkowało się ten schemat parę razy.  

Gdybym był zmuszony dać ocenę dałbym najpewniej 3/5.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej