Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

GeForce vs. ATI Radeon

<< < (8/11) > >>

Patty:
Zdecydowanie wolę ATI. Jeśli gramy już bardzo długo w wymagającą grę, nadal jest cicha. Niestety, o GeForce tego powiedzieć nie mogę. Przez jakiś okres czasu miałem taką właśnie kartę i strasznie szumiało. Wymieniłem, ponieważ nawaliła. Przy ATI nie miałem tych problemów. Moja aktualna karta jest bardzo cicha i nie buczy. Bardzo dobrze spisuje się grach, większość chodzi na najwyższych detalach. Nie wiem jak z GeForce, bo nie mam tej karty w tej chwili, a opinia kumpla nigdy nie jest zbyt wiarygodna. Niedługo wymieniam kompa, więc może uda tam się go wcisnąć.

takashi123:
GeForce przez bardzo długi czas trzymał koronę wśród kart Graficznych. Jednak dzisiaj wyszedł nowy Ati Radeon HD 4850 -70 Kosztuje 550 zł a bije na łep na szyje GF 8800 GTS i konkuruje z 9800 GTX. W trybie Cross Fire Pokonuje nawet dwuukładowe karty Nvidi - 9800 GX2

Dementor:
Chociaż mam Ati Radeon, to słyszałem i słysze nadal, jakoby GeForce był lepszy, więc na niego właśnie głosowałem. Podobno daje lepszy efekt w grach, ogólnie, jest wydajniejszy.

palladdyn:
hej wiec teraz takie pytanko skoro Gothic3 byl pisany z nividia to do tej gry najlepiej spisuja sie grafy z tejze polki ,bo jak tak patrze  co pisza ze lepsze sa 4870 od 8800gt a na egielda gothic3 lepiej smiga na nividi 8800gt i niby slabsza  wiec wszystko zalezy od sterow ,apropos ma ktos jakas topowa grafe 280gtx lub sli 2x280 gtx i moze napisac  jak mu smiga g3 bo mi na 8600gt juz ladnie smiga z patchem 1.6 wiec chyba na porzadnej grafie mimo bledow gry powinna ta gra ladnie juz isc ;)

user no. 11627:
Te starsze Radeony (na AGP x8) to nawet były dobre, ale teraz co je robią to jakiś szajs i w ogóle drogie...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej