Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

GeForce vs. ATI Radeon

<< < (4/11) > >>

dzikiben4:
Lepsze ? Zdecydowanie pierwsze radeony jakością wyprzedzały te drugie... jednakże dzisiejszymi czasy produkty nividi stoją na lepszym poziomie.

Ps: Najlepsze są karty marki Matrox ;P

dekster17:
Gdzieś czytałem, że te nowsze Radeony są takie same, jak te stare, tylko się nazwą różnią.

Ankh-Morpork:
Cóż, nie znam się na Radeonach, tylko trochę na GeForce. Lubie GF, jestem z nich zadowolony [ GF8600GT, trochę mniej, ale mniejsza... ]. Możliwe, że karty ATI są szybsze, ale mnie coś ciągnie do kart nvidi. Nie potrafię wytłumaczyć dlaczego...   .

pzdr.-Ankh

Respev:

--- Cytuj ---Gdzieś czytałem, że te nowsze Radeony są takie same, jak te stare, tylko się nazwą różnią.
--- Koniec cytatu ---
Taa... Następny mądrala. Jeśli się nie różnią od starych, czemu w 3D Marku niektóre modele osiągają lepszy wynik od np. GF 8800GTS (że już nie wspomnę o nowszych Radeonach)? No chyba, że teraz mi wciśniesz kit, że Radeon 9600 jest lepszy od GF8800GTS.

PLShayloPL:

--- Cytat: Respev ---Taa... Następny mądrala. Jeśli się nie różnią od starych, czemu w 3D Marku niektóre modele osiągają lepszy wynik od np. GF 8800GTS (że już nie wspomnę o nowszych Radeonach)? No chyba, że teraz mi wciśniesz kit, że Radeon 9600 jest lepszy od GF8800GTS.
--- Koniec cytatu ---

Respev wiem że to bzdura to co inni piszą czasami.

Ale daj im powiedzieć a ty od RAZU nie musisz KRYTYKOWAÆ jak byś był najlepszy, owszem dużo ludzi ci wiele zawdzięcza na forum ale jak już mówiłem nie musisz tego robić.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej