Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Kto będzie bohaterem G4? Jaki będzie główny Quest?
Onar:
Ja myśle że właśnie dobrze że pokazuja początek. sami pomyślicie. od 2000 roku, kiedy wygedł gothic ciągle się domyślaliśmy się jakie Beazi miał życie. Szkoda tylko że zrobili tak dziwnie. Jak będę sobie grał dla fabuły to będę przechodził w kolejności: G4,Gothic 1,Gothic 2,Gothic 3 :P. Ale jeżeli nasz bohater gry był na usługach króla, to chyba bedzie się działo w myrtanie. Jednak bedzie inne położenie i jeszcze większe. To się kupy nie trzyma :/
pozdro, Onar.
Bard Hunter:
no więc wytłumaczę wszystko ale piszcie dalej:
Bezimienny jest sługą(czyt.słuzącym,przynieś to,zanieść tam to)i ma z 17 lat.
Myrtana wzbogaciła się o jakąś lokacje w góry czy coś takiego.
Piszcie dalej
smog1996:
ja bym chciał tak że jakis syn beziego się pojawia jest juz dorosły dosc silny i odważny i on będzie bezimiennym i dalej będzie on pokonywał potwory i moze nasi przyjaciele tez będą mieli synów i oni będą jesgo przyjaciółmi
Mnichu21:
A ja myśle że w G4 bezimienny będzie miał dwóch synów jeden będzie wyznawcą Beliara, a drógi Inosa. w końcu jeden będzie musiał sabić drugiego.Pytanie tylko kim można będzie sterować.
A może będzie można sobie wybrać Nie wiem czekam na rozwinięcia mojego pomysłu:)
Bard Hunter:
Mylicie wszystko.
Różnie to bywa.Znam różne serie gdzie ostatnia część opowiada o początku i to jest możliwe.
Możliwe jest ze bedziemy kierowac synem Bezimiennego.
Znam SpellBound bo grałem w Robin Hood i jest nawet niezły choć nie chce by Gothic tak wyglądał.
Mogliby wziąść grafike taką jak w Gothic II ewentualnie z Gothic 3 bo mam słabego peceta.
Więcej broni więcej gildii i frakcji,więcej NPC.
Gothic II to prawdziwy hit nie wiem czy Gothic 3 tez bo nie grałem:(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej