Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Kto będzie bohaterem G4? Jaki będzie główny Quest?

<< < (3/10) > >>

Onar:

--- Cytuj ---Jedno z fot przypomina mi Khorinis mozliwe ze akcja bedzie się toczyc na wyspie ale to moje domysły. Jezeli myrtana zostaje uwolniona to co się dzialo w tym czasie w khorinis i koloni tak waznym miejscu dla swiata gothica :D

Albo akcja bedzie się toczyc na nieznanych terenach ale wątpie.
--- Koniec cytatu ---

Tobie to przypomina Khorinis?? Mi to w ogóle gothica nie przypomina. Kiedy pierwszy raz zobaczyłem te screeny to zacząłem się obawiać że gothic 4 bedzie miał 2x goszy klimat niż Gothic 3, jak nie bardziej.

Ok, ale temat jest nie o tym i nie będę offtopował.

PLShayloPL:

--- Cytat: Muradin ---Ja myślę , że bohater się nie zmieni , ale ...      Cały świat podzielony będzie na części , którymi będą zarządzać ziomki beziego . Bez będzie miał syna o imieniu ... Zenek   i on wyruszy na wojnę z ogrami . Może tak przecież być , nie ?
--- Koniec cytatu ---

Słuchaj jak to ma być G4 Genesis ( początek ) jeszcze przed Gothic 1 i ty pisałeś coś o jego synku to powiedz mi dlaczego nie kierujemy postacią Zenek albo dlaczego w Gothic 3 nie można go spotkać przecież nasz Beziu nie był w khorinis tak mówił Diego w 2 części i poza tym DLACZEGO NIE MOÂŻNA MIEÆ ÂŻONY?

Weś się zastanów twórcy gry myślą!

Bard Hunter:
Każdy tu ma racje. Genesis=początek więc przed Gothic 1.
Będzie bohaterem bohater gry tylko miałby z 17-18 lat!
Lol

Zapraszam do dalszej dyskusji i czekam na nowe domysły!

rotimislaw:
jak na moje to głupie by było wracanie do początków fabuły (przed gothic 1), bo w jaki sposób wyjaśniłoby się że wrzucony za barierę bohater gry jest taki słaby i nieporadny ? Bo gdyby jak ktoś tam pisał był na usługach króla to musiałby być troszeczkę silniejszy chyba. No a wątpię żeby każdego złoczyńcę, który ma być wrzucony za barierę rutynowo magowie pozbawiali wszystkich zdolności i doświadczenia...no i po co - niech się w środku martwią jakby sprawiał problemy. A tak jak jest to przynajmniej pozostaje lekka niewiedza...kim on był ? skąd się wziął ? może to był zwykły kieszonkowiec albo farmer zalegający z czynszem - przecież mówi się na początku gry że po pewnym czasie Rhobar wrzucał za barierę już za byle co...

Eric:
A ja myślę, że fajnie by było jakbyś my się mogli dowiedzieć jak bohater gry trafił do kolonii itd. Fajnie by było jakbyśmy mogli nim kierować od dzieciństwa. Dowiedzielibyśmy w kim się kochał itd. Ja myślę, że to by było super...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej