Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Brak Rhobara
(1/1)
Arti:
Mam problem, w sali tronowej nie mam Rhobara. Przybyłem z Lee, by go zabić, ale nie ma po nim śladu. Co mogę zrobić by go sprowadzić, potrzebuję przecież berła. A, i jeszcze przed przybyciem z Lee, Rhobara nie było w sali tronowej, ale teraz zauważyłem, że jednak go potrzebuje do ukończenia gry.
Russel:
Bug w grze , ale napewno rhobara 2 nie było w sali tronowej ANI RAZU jak grałeś w Gothic 3 ?
PozDRo Russel
0321456987:
Ja miałem tak samo też mi zniknął Rhobar. Jak na początku teleportowałem się do świątyni i po zabiciu orków poszedłem zobaczyć się z nim i pogadać. Ale potem jak drugi raz się teleportowałem to go już nie było. Nie chciało mi się od nowa przecgodzić gry, to użyłem kodu. Spawn Rhobar, i się pojawił .
Respev:
http://gothic.gram.pl/forum/index.php?act=...;f=83&id=10
RIK:
Jak zostało napisane powyżej przed graniem należy spathować grę na spathowanej wersji nie powinien ten błąd mieć miejsca jak i wiele innych z znikaniem postaci fabularnych.
Ale po spathowaniu pozostaje błąd że jak zabiliśmy Króla i zaczynamy grę od nowa to morze go nie być tak jak mogą być wyzwolone miasta w jakich nie byliśmy i to nie zostało usunięte.
Jeśli grasz drugi ras to pamiętaj by odinstalować grę i zainstalować zpowrotem z własnego doświadczenia wiem że pomaga no i ją nie zapomnieć spathować.
Ale to się tyczy tylko jeśli gramy od nowa w Gothic 3.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej