Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Tydzień z Gothic 3

(1/2) > >>

Thoro:

--- Cytuj ---Jakiś czas temu rozpoczął się “Tydzień z Gothic 3” - tytułowy felieton organizowany na łamach Gram.pl. Chodzi mianowicie o opowieści kluczowych bohaterów gry, pisane okiem wybranych postaci oraz kompanów Bezimiennego. Publikowane są one codziennie, przez cały tydzień na portalu Gram.pl w formie opowiadania wzbogaconego ujęciami z gry.
--- Koniec cytatu ---

Więcej na stronie głównej Gothic.gram.pl. Co o tym sądzicie?

http://gothic.gram.pl/news.php?id=96

Bartold666:
Ja myślę, że to dobry pomysł. Jeśli w tekście nie będzie spojlerów, to OK (sam tekst jest super).
Chociaż mam wrażenie, że jak dojdzie moja EK to zapomnę i o szkole, i o kumplach, i o gram.pl  
Chociaż nie, wpadnę zarejestrowac G3 i szukac łatek

Thoro:
Podobne inicjatywy były już organizowane wcześniej na łamach Gram.pl, np. Dzień z wiedźminem. Póki co o wszystkich kolejnych częściach będę informował, na stronie głównej jak i na forum.

Ard:
CDP zna inne pojęcie tygodnia niż większośc Polaków. Od kiedy tydzień ma 4 dni? Nawet roboczy ma 5 :|

Thoro:
E tam, cztery dni bo cztery opowieści głównych bohaterów obejmuje felieton i to chyba wszystko wyjaśnia. Poza tym "nazwa tygodnia z Gothic", została użyta jak najbardziej w przenośni.

Ps: Kilka minut temu ukazała się czwarta i niestety ostatnia opowieść z serii. Nosi ona nazwę "Zagrajmy W Zielone", opowiada Lester. News na str. głównej już jest  .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej