Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Co byscie chcieli zmienic w Gothic 1
Ankh-Morpork:
Ja bym chciał, aby w polskiej wersji Gothic 1 dali In Extremo, które wykasowali. Poza tym to nie chciałbym zmieniać nic, gdyż KG ma doskonały klimat i wg. mnie nie potrzebuje zmian :].
pzdr.-Ankh
PS Może i troszkę grafikę można trochę podkręcić, ale tego nie wymagam prawie wcale- odpowiada mi taka, jaka jest- nie patrze na grafikę, a na fabułę gry itp.
mdr133:
Ja chciałbym zmienić kilka rzeczy:
1. Kiedy zabije się jakąś osobę np. strażnika to można wziąć od niego wszystko oprócz zbroi.
2. Aby zarabiać w tej grze trzeba zabijać ludzi(bo wtedy się najbardziej zyskuje). Ale ja bym chciał aby można było powiecmy jakoś pracować. Wiem, ze jest kilka prac któóre przynoszą zyski( np. praca kowala się opłaca) Ale jest takich prac stanowczo za mało.
3. W poziomie chyba 26 jest już bardzo mało stworów do zabijania. Z tego powodu nie można zdobywac doświadczenia. Przydałaby się w tej grze cośw rodzaju szkoły aby za kilka bryłem rudy możnaby było dostawać doświadczenie.
Tiw:
--- Cytat: sluga innosa ---Ja chciałbym zmienic sterowanie takie jak jest w gothic2
--- Koniec cytatu ---
A kto ci broni? Wejdź se w ustawienia i zmień co chcesz zmienić.
Ja też chciłbym In Extremo, i przydało by się ulepszyć grafikę bo ta jest już podstarzała.
Zigur:
--- Cytuj ---A kto ci broni? Wejdź se w ustawienia i zmień co chcesz zmienić.
--- Koniec cytatu ---
Jemu chodzi o to żeby np. przy otwieraniu skrzyni wystarczyło kliknąć Ctrl a nie przytrzymać Ctrl i strzłka w przód.
PS: ja bym jeszcze zmienił chandel z wymiennego na zwykły, denerwuje mne jak chce np. wziąść 10k bryłek rudy.
Bard Hunter:
jak juz ktos wspomniał (chyba mdr133)zeby mógł zdjąc zbroje z trupa
-i zeby mmozna bylo wykuc inny miecz niz niewykonczony np.Wrzask Bersekera albo Mi9ecz Strachu
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej