Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Stacja dysków
Marsik:
Cześć. Od pewnego czasu mam problem ze stacją dysków. Mianowicie nie można przegrać płyty. Niby, że wszystko w porządku. Nagrywanie idzie do 100% napisane jest, że pomyślnie zakończone. Jednak gdy otwieram dysk D płyta jest pusta.... 0 zajętego miejsca 0 wolnego miejsca. Wiecie czym to jest spowodowane i jak temu zapobiec?
Pozdro, Marsik
Isentor:
Spróbuj nagrać coś przez Nero jeśli czynisz to i tak właśnie się dzieje za bardzo ci nie pomożemy. Weź nagrywarkę i złóż reklamację lub po prostu zanieś do serwisu jeśli już upłynęła. My ci jej swą siłą parapsychiczną nie naprawimy ale ponowie z serwisu powinni pomóc.
Marsik:
No tak. Właśnie tak robiłem przez nero... A taniej wyjdzie naprawa czy kupno nowej?
Respev:
--- Cytuj ---No tak. Właśnie tak robiłem przez nero... A taniej wyjdzie naprawa czy kupno nowej?
--- Koniec cytatu ---
Nagrywarki mają do 36 miesięcy gwarancji, a w tym naprawy gratis (oczywiście jeśli nagrywarka nie została uszkodzona przez ciebie). Na jakich płytach nagrywasz (tj. jaka marka, jaki typ [dvd5, dvd9, cd, cd-rw])? Z jaką prędkością?
Marsik:
Hmm. Typ to zazwyczaj dvd+r cd+r cd+rw. Prędkość przy cd to 48x a przy dvd 4 lub 8. Marka to różnie ale zazwyczaj verbatin.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej