Autor Wątek: KOlejny problem ze światynią śniacego ;/  (Przeczytany 2142 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jachmen

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
KOlejny problem ze światynią śniacego ;/
« dnia: 04 Styczeń 2008, 13:15:43 »
Mam pytanie ...rowniez dotyczace swiatyni sniacego ..a wiec ...jestem w momencie hmmm...jak by to opisac ...jestem w pomieszczeniu gdzie  jest na ziemi pelno krwi i szkieletow ( szkielet tylko leza nie atakuja) znalazlem przelacznik i otworzyla sie sciana gdzie znalazlem zwoj i napoje ....ale co dalej ????? szukam wszedzie jakiejs wskazowki i nic ....;/ aha przy jednych kratach  stal jeszcze straznik swiatynny o imieniu hmmmm......kurcze chyba zapomnialem ale coz zabilem go i nie wiem co dalej zrobic pomozcie !!jak by co to zabilem juz 3 szamanow

Offline Bela

• Magnat
  • Reputacja: 14
  • where my bitches?
« Odpowiedź #1 dnia: 04 Styczeń 2008, 14:26:04 »
Całkeim niedawno było to poruszane na forum.. Jak ci się otworzyła ściana to dobrze. Na ścianie nad przyciskiem powinien być wypukły kwadrat - strzel w niego z łuku/kuszy i uciekaj w to pomieszczenie co ci się otworzyło - kolce cię nie zabiją. Gdy kolce opadną, opadnei też inna ściana, wejdź tam i strzel po raz drugi do dziury - otworzą się kraty w innym pomieszczeniu, dzięki którym otworzysz kraty za strażnikiem świątynnym.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #1 dnia: 04 Styczeń 2008, 14:26:04 »

Offline Givess

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #2 dnia: 04 Styczeń 2008, 17:15:05 »
Nie wspomniałeś o tym że trzeba zabić wszystkich szamanów co tam są i wziąść ich laski 5 albo 6 ich jest i bedzie ytrzeba je wsadzic do takich kwadratów.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #2 dnia: 04 Styczeń 2008, 17:15:05 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18