Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Ludzie i... kobiety/mężczyźni

<< < (2/18) > >>

Respev:

--- Cytuj ---Moją edukację seksualną pozostawmy w spokoju, a co do tego argumentu... To dziwne, że niektórzy potrafią usiąść normalnie... :P
--- Koniec cytatu ---
Bo mają małe jaja ;d Poza tym, jedni mają chudsze uda, drudzy grubsze, to chyba wiadomo, że ci z większymi udami nie mogą siedzieć normalnie. ÂŚrednica między moimi dwoma kolanami w pozycji siedzącej wynosi 24cm. ÂŻeby siedzieć jak dziewczyna, musielibyśmy chyba przez każdym siadnięciem brać mosznę w ręke i podnieść ją nad uda, bo nie widzę innej mozliwości. A tak to co - mam siedzieć ze ścisniętymi nogami jak dziewczyny, bo to ładnie wygląda? Ale już żadna nie wezmie pod uwage, że po kilku sekundach takiego siedzenia zaczyna boleć przyrodzenie, a potem podbrzusze. Siedzę tak w każdej sytuacji, nawet rzekłbym, że na kiblu również, więc traktowanie tego jako szpanowanie jest żałosne. No chyba, że ktoś to odbiera tak, że ja podświadomie chcę szpanować przed umywalką albo mydelniczką.

Bela:
.. a potem rośnie temperatura jąder od ścisku i bliskiej obecności ud, zaczyna się robić nadpotliwie, temperatura ciągle rośnie, co źle wpływa na płodność. Przy 42 stopniach jaja nadają się do wyrzucenia, powinnaś to wiedzieć wolontariuszko. Poza tym ucisk na jądra też jest niezdrowy, dlatego lekarze odradzają noszenie ciasnej bielizny typu stringi męskie. I to też powinnaś wiedzieć. Sprawa siedzenia facetów rozwikłana?

Thorbjørn:
Moim kolegom podobają się cycate blondynki co ubierają się na różowo . To jest według mnie głupie oceniać kobietę po wyglądzie . Ja nie patrzę na wygląd tylko zapoznaję się z nią i oceniam czy jest mądra czy najważniejsze są dla niej błyszczyk i ubrania .  

Co do dziewczyn , im ( nie wiem jak u was ) podobają się techniorze ( słuchacze techno , ja sam nienawidzę techno  jak można tego słuchać ? ) co wyżelują się , że aż spływa . Ostatnio w mojej miejscowości ( o ile można to nazwać miejscowością  ) dziewczyny z mojej klasy chodzą ze starszymi   może mi ktoś to wytłumaczyć ?

Dante:

--- Cytat: Muradin ---Moim kolegom podobają się cycate blondynki co ubierają się na różowo . To jest według mnie głupie oceniać kobietę po wyglądzie . Ja nie patrzę na wygląd tylko zapoznaję się z nią i oceniam czy jest mądra czy najważniejsze są dla niej błyszczyk i ubrania .  

Co do dziewczyn , im ( nie wiem jak u was ) podobają się techniorze ( słuchacze techno , ja sam nienawidzę techno  jak można tego słuchać ? ) co wyżelują się , że aż spływa . Ostatnio w mojej miejscowości ( o ile można to nazwać miejscowością  ) dziewczyny z mojej klasy chodzą ze starszymi   może mi ktoś to wytłumaczyć ?
--- Koniec cytatu ---

Jeśli chodzi o starszych to zazwyczaj jest to powód  by zaszpanować przed koleżanką. Poza tym, co z tego? Podobają im się tzw. techniarze (co do nazwy komentować nie będę...) albo ci co się żelują? Ty ubierasz bluze z czarnym kapturem, a oni stosują żel? Widocznie ich "styl" lepiej działa na dziewczyny niż twój.

Respev:

--- Cytuj ---dziewczyny z mojej klasy chodzą ze starszymi  może mi ktoś to wytłumaczyć ?
--- Koniec cytatu ---
To jest normalne. Nie raz można nawet zauważyć faceta 30-sto letniego z szesnastką. Ona bierze to za wielką miłość, a on tylko jako darmowy stosunek płciowy. Ja bym chciał jeszcze poruszyć sprawę jąder. Zauważyłem, że ostatnio wszystkie dziewczyny się wymądrzają na temat chłopaków, ale jak przyjdzie co do czego, np. ktoś na nią "naskakuje", to pierwsze co robią to albo walą w twarz, albo w przyrodzenie. Takie gówniary (bo jak można nazwać kogoś tak głupiego) nie zdają sobie sprawy, że mogą przez taki gest spowodować, że chłopak utraci możliwość posiadania swoich biologicznych dzieci. Z bólu też sobie nie zdają sprawy, a on jest nie raz porównywalny do przyłożenia elektrycznego pastucha do waginy...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej