Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Where is the guru?
Thoro:
--- Cytuj ---. Wywal patcha i powinno być cacy
--- Koniec cytatu ---
Jak?
"Dodaj usuń programy"
-IsentoR
Błąd, jest spowodowany słabymi parametrami naszego komputera a ściślej mówiąc pamięci RAM. Jak powiedział Isentor, pomóc może zamknięcie wszelkich aplikacji pracujących w tle co zmniejszy zużycie jednak nie spodziewaj się kolosalnego efektu.
VonXageN:
ale ty masz windowsa 98 jakim cudem gothic 3 ci się uruchomił ????
bo moi wszyscy koledzy co mieli 98 gra w ogóle nei chciała się uruchomic
SoBeK:
--- Cytat: Thoro ---Błąd, jest spowodowany słabymi parametrami naszego komputera a ściślej mówiąc pamięci RAM. Jak powiedział Isentor, pomóc może zamknięcie wszelkich aplikacji pracujących w tle co zmniejszy zużycie jednak nie spodziewaj się kolosalnego efektu.
--- Koniec cytatu ---
Rozumiem, ze to dowcip?
W poscie o bialym ekranie pisalem informacje na temat swojego sprzetu wiec nie bede sie powtarzal, ale u mnie na pewno nie zalezy to od kompa ani sterow. Godzine temu tak samo wywalilo mi gre nie wspominajac o reszcie badziewia. W poniedzialek oddaje gre do polskiego dystrybutora.
pozdr
Thoro:
--- Cytuj ---Rozumiem, ze to dowcip?
W poscie o bialym ekranie pisalem informacje na temat swojego sprzetu wiec nie bede sie powtarzal,
--- Koniec cytatu ---
Ehhh, niestety nie jestem w stanie przejrzeć wszystkich postów w tym przypadku napisanych przez Ciebie tylko po to aby doszukać się danych na temat parametrów Twojego komputera. Wystarczyło jedynie dać namiary, bez zbędnej ironii .
--- Cytuj ---W poniedzialek oddaje gre do polskiego dystrybutora.
--- Koniec cytatu ---
Obawiam się, iż nie jest to wina "wadliwego" egzemplarza. Jeśli, jak sądzisz z komputerem masz wszystko w porządku winą możemy obarczyć config - ta kwestia była już wiele razy poruszana na tym forum jak i na innych. Jeden, z plików konfiguracyjnych gry określa jakieś tam parametry które zostały źle ustawione przez co wymagania gry "trochę" się zawyżyły. Bez zbędnej ironii i dowcipów, nie będę się powtarzał i powiem abyś poszukał na forum na ten temat - zakładając że nie brałeś pod uwagę kwestii wadliwej konfiguracji parametrów.
Trane:
Mam identyczny problem! Nie wiem czy to wina sprzętu więc podam moje parametry:
Intel Pentium 4 CPU 2,40GHz, 2,41 GHz, 768 MB RAM, GeForce4 MX 440
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej