Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Where is the guru?

<< < (6/20) > >>

SoBeK:
IsentoR mi wywala gre i przy ustawieniach tweak'a i bez, chocoaz po uzyciu go wiele mniej wylatuje z gry

Gronan:
Ja dzwonilem do CDP i powiedzieli ze dobrze ze nie uzywalem tweak'ow. A pozatym jak na moim kompie to wszystko na najmniejsze i tylko roslinnosc i to ostatnie na srednie to powinno mi nie wywalac.

paladyn:
mam ten sam problem: gra jakiś czas chodziła mi bez problemu, tylko trochę wolno a teraz mi wyskoczyło "where is the guru" Mój komp spełnia minimalne wymagania, nie mam zbyt wielu programów uruchomionych a gra oryginalna, bez patcha.

Poszukiwacz:
Mi raz taki wyskoczył.
Jeśli chcecie uzyskać więcej ramu to wyłączcie wszystkie znane wam procesy. Gdy już pokaże się ikona ładowania gothica 3 wyłączcie explorera i zamknijcie menedżera. Powinno być lepiej. Ja robie to aby gra chodziła całkowicie płynnie na średnim poziomie.

Dark Prince:
Ja też miałem coś takiego, tylko, że jak majstrowałem z engine'm gry. Wystukałem kombinację Ctrl + Alt + Del. Uruchomiłem ponownie i wszystko było ok.

--- Cytuj ---Oblivion mi na tym sprzecie smigal az milo a Gothic 3...porazka... Jak dla mnie ODPOWIEDZIALNOSC za to ponosi wydawca/producent bo widac ze gra nie jest dopracowana. Zapalacilem tyle kasy wiec WYMAGAM zeby produkt ktory kupie dzialal normalnie a tak nie jest. Teraz zmuszony jestem na czekanie na nowa latke a potem kolejna kolejna itd...      --------------------
--- Koniec cytatu ---

A jeśli byś kupił np. najnowszego Splinter Cell'a, ale że byłeś wiernym fanem i ci się nie spodobał, to co byś zrobił? Wkurzyłbyś się, że zniszczyli taką wspaniałą serię. Ale trudno. Kasę wydałeś i twój pech. Tak samo jest z Gothic'iem. Jeśli nie działa to zajrzyj do FAQ, wymień sprzęt na nowszy, przeprowadź reinstala itp. Mi po zakupie NwN2 wyskoczył błąd, że nie mam odpowiedniej karty graficznej. Wnerwiony, ale kupiłem nową kartę graficzną. Porównywanie Obliviona do Gothic'a 3 nic nie da. To są różne gry.

EDIT

Piszecie, że pojawia się wam ten napis. Biadolicie, że Gothic 3 to shit itd., ale czy ktoś z was poszedł do kumpla zainstalować go? Bo skoro na waszym sprzęcie nie działa, to wcale nie musi oznaczać, że to wina gry. Sprawdzaliście czy macie wyłączony emulator dysku np. Demon Tools? Gothic 3 może się gryźć z emulatorem, więc radzę to sprawdzić.

Opcja Edytuj nie gryzie - DODO

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej