Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Where is the guru?
Smoke:
No ludu, ja gralem w g3 bez zadnych problemow, kilka dni, zdeczko sie przycinal
ale dalo sie grac. Wsadzilem spolszczenie, wlaczajac gre, jak juz mi sie ladowalo
i byl ten napis " gothic 3 ", wtedy wlaczylem TWEAK'a i podejrzewam ze przez to
padlo...
KOMP:
GeForce 5200 FX
2400+ athlon
Ram 512
i mowie wam ze elegancko sobie gralem... dzis przyszedl moj g3, polski, ktorego
zem sobie kupil ( tamtego pozyczylem od kolegi ) i zainstaluje sobie od nowa...
mam nadzieje ze to pomoze, jak cos edytuje i napisze posta. Pozdrawiam.
EDIT:
Zainstalowałem grę od nowa i... działa
elo
Isentor:
Ha...rozwikłałem problem, dzisiaj bawiłem się plikiem konfiguracyjnym gry zauważyłem, że przy niektórych ustawieniach wyskakiwał mi ów błąd wnioskując sądzę iż jest on spowodowany złym zapisem parametrów w plikach konfiguracyjnych.
kalasz11:
"Błąd, jest spowodowany słabymi parametrami naszego komputera a ściślej mówiąc pamięci RAM. Jak powiedział Isentor, pomóc może zamknięcie wszelkich aplikacji pracujących w tle co zmniejszy zużycie jednak nie spodziewaj się kolosalnego efektu."
Jasne mam 1.50 ramu i co??
GeForce FX 5600
Intel pentium 4 (2.41)
i mi to wyskakuje
gram na maxymalnych detalach bez rzadnego problemu
gram 2 dzień ide do Montery a tu idzie Where is Guru??
Przeczytaj powyższy post...do poprawnego zapisania konfiguracji polecam TWEAK'a
- IsentoR
Gronan:
--- Cytat: IsentoR ---Ha...rozwikłałem problem, dzisiaj bawiłem się plikiem konfiguracyjnym gry zauważyłem, że przy niektórych ustawieniach wyskakiwał mi ów błąd wnioskując sądzę iż jest on spowodowany złym zapisem parametrów w plikach konfiguracyjnych.
--- Koniec cytatu ---
Wiec moglbys mi pozadzic co mam zrobc zeby i mi sie nie pojawialo
Isentor:
--- Cytat: Gronan ---Wiec moglbys mi pozadzic co mam zrobc zeby i mi sie nie pojawialo
--- Koniec cytatu ---
Z tego co udało się nam ustalić ów błąd występuje podczas złej konfiguracji plików g3.ini i UserOptions oraz gdy
gracz posiada zbyt małą ilość pamięci ram. Proponuje użyć TWEAK'a do ustawienia parametrów gry pod nasz komputer.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej