Autor Wątek: Komputer  (Przeczytany 15662 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bela

• Magnat
  • Reputacja: 14
  • where my bitches?
Komputer
« Odpowiedź #40 dnia: 29 Grudzień 2007, 22:13:20 »
Gdyby nikt nie odpowiadal na jego durne posty, to by mu sie znudzilo i juz by nie spamowal.

Farmazon.. Troll nawet nie czyta postów,m przeczyta nazwę tematu, pierwsze zdanie w poście i już spami. Myślisz że troll jest na tyle inteligentny żeby czytać cały temat? Boże, o czym ja mówie, cały post powinienem powiedzieć..

CYTATWiadomo, że modzi nie mają oczów wszędzie i czasem zdarzy im się przeoczyc spam.
Wtedy do akcji wkraczasz Ty.

Do akcji powienien wkroczyć każdy - poprzez opcję reportuj ten post moderatorowi (report)

CYTATKiedy dzieci już zostają zbanowani idą i spamuja na następnym forum.
Niechce Cie urazic, ale wyglada na to ze masz ogromne doswiadczenie w kazdym kroku postepowania dzieci neo.
CYTATCzasem nawet zakładają strony yoyo.pl i tam pisza beznadziejne newsy
Nikt Cie nie zmusza do czytania tych beznadziejnych newsow.

Jak wy zadziwiająco wiele wiecei na ten temat.. Wasza wiedza o newsach i poczynaniach n00bów jest przeogromna - wniosek, macie z nimi styczność, siedzicie na yoyo.pl, utożsamiacie się z nimi/sami nimi jesteście

Nie przeszedlem gry, nawet nie zaczalem w nia grac bo mam za slaby sprzet, ale jednak jestem fanem gry. Widzialem screeny, czytalem wypowiedzi innych, widzialem filmy. Jestem fanem. Sproboj mi zabronic.

Z poszanowaniem i slowami uznania,

Podpisuję się pod tym dwoma 'ręcami'

Offline Fearo

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Komputer
« Odpowiedź #41 dnia: 30 Grudzień 2007, 10:47:38 »
Jak wy zadziwiająco wiele wiecei na ten temat.. Wasza wiedza o newsach i poczynaniach n00bów jest przeogromna - wniosek, macie z nimi styczność, siedzicie na yoyo.pl, utożsamiacie się z nimi/sami nimi jesteście

Co ma znaczyc "wy" ? Czy to teraz nie byla aluzja do mnie ? W razie gdyby byla, to napisalem wyzej to samo do uzytkownika MenThor co Ty do mnie. Co do stycznosci... Hmm... Nawet Ty masz z nimi stycznosc, tylko ze juz tego nie zauwazasz, lub wzglednie nie chcesz zauwazac.

@temat

Troll, czy nie troll, jak wspomnialem dwa posty wyzej: wiek nie czyni czlowieka.

Forum Tawerny Gothic

Komputer
« Odpowiedź #41 dnia: 30 Grudzień 2007, 10:47:38 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything