Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Diego i misja "Test Zaufania"
Giker:
Witajcie, odpisując na temat "Wasza Ulubiona Misja" wpadłem na jedno zagadnienie! Gdy wykonujemy misje "Test Zaufania" dla Starego Obozu, i po drodze zaniesiemy tą liste Laresowi i on dopisze co miał dopisać, po oddaniu listu Diego'wi misja zostaje zaliczona. Lecz gdy czytamy o niej w dzienniku pisze "widziałem ten dziwny błysk w jego oku, jakby coś podejrzewał", więc jeżeli Diego cos podejrzewał to czemu nie ostrzegł kumpli? Czyżby był w zmowie w Nowym Obozem?
Ja sie już pogubiłem i czkeam na wasze zdanie na ten temat.
Radagast:
Moim zdaniem podejrzewał Iana, że przesadził z zamówieniami, a nie Laresa. Ale nie wiem dokładnie... może na prawdę jest w sojuszu z Nowym Obozem (przecież Gorn to jego kumpel, a jest z NO)
Onar:
Raczej ten dziennik wiele nie mówi. Jest tam tak napisane żeby go urozmaicic. Chociaż jak mówil poprzednik wspólpracował z NO bo przeciez lubił gorna. Leczx je trymam się swojej wersji.
PoZdRo
Bezimienna_:
nie, to chyba nic nie znaczy.. a własnie dzisiaj zauważyłam ten wpis xD ale Diego jest chyba w sojuszu z NO - nie dość, że przecież współpracuje z Gornem, to jeszcze przychodząc z listą do Laresa, Roscoe bodajże mówi coś w stylu że gdyby Thorus zobaczył mnie tutaj to byłby wściekły, a Diego wybuchnąłby śmiechem xD nie wiem czy dobrze mówię, bo nie słuchałam dokładnie tego co oni mówią ;)
Lord Scorpio:
Moim zdaniem Diego to sary cwaniak i zrobi tak aby jemu było dobrze, jest w SO ponieważ tam mu akurat pasuje, a ma kumpli zarówno w NO(Gorn) jak i na bagnach(Lester). Myślę, że dla niego to akurat świetna zabawa:)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej