Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Save do gothic 3
(1/1)
FATMAN:
Witam , mój problem polega na tym iż chciałbym ukończyć grę po stronie beliara i innosa. Przeszedłem już po stronie xardasa - miałem savy ,ale zostały one utracone ponieważ robiłem format, a nie chciało mi się ich wtedy szukać , aby wrzucić je na płytkę. Nie chce mi się wszystkiego od nowa przełazić bo to kawał drogi, a pozatym szkoda kolejnych godzin życia spędzonych na dublowaniu niektórych questów - to zaczyna być nudne. Proszę o pomoc, może ktoś z was ma save od momentu zdobycia wszystkich artefaktów. Z góry dziękuję.
Rob!n:
--- Cytat: FATMAN ---Witam , mój problem polega na tym iż chciałbym ukończyć grę po stronie beliara i innosa. Przeszedłem już po stronie xardasa - miałem savy ,ale zostały one utracone ponieważ robiłem format, a nie chciało mi się ich wtedy szukać , aby wrzucić je na płytkę. Nie chce mi się wszystkiego od nowa przełazić bo to kawał drogi, a poza tym szkoda kolejnych godzin życia spędzonych na dublowaniu niektórych questów - to zaczyna być nudne. Proszę o pomoc, może ktoś z was ma save od momentu zdobycia wszystkich artefaktów. Z góry dziękuję.
--- Koniec cytatu ---
nie mam wszystkich artefaktów - brakuje z Mora Sul (Al Shedim?) i z tego grobowca gdzie obok jest Lester i z Nordmaru. Ale to jest godzina grania.
Save jest bez kodow, bez wykorzystywania bugow itp. Wykonana niemal każda misja w Myrtanie.
Postac ma 450 siły i walczy używając kuszy i Krush Tarach :D
Gram po stronie Innosa.
save'a mogę wysłać na maila, podaj go tylko w PW
marcos44:
jeśli możesz to mi też wyślij Rob!n mój e-mail to marcknap@poczta.onet.pl
Nawigacja
Idź do wersji pełnej