Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Karta graficzna
Zigur:
To sobie wydam troche gf 8800 gts kosztuje 1000-1500 zł
Ankh-Morpork:
A nie lepiej kupić GF 8600GT? jest w miarę tania (ok. 400zł). G3 chodzi na max detalach, obsługuje DX 10, i oczywiście ta cena mówi sama za siebie. Z serii 8 najtańsza, opłaca sie naprawdę. Jedyna jej wada jak dla mnie, to taka, że jest mało wydajna :(. U mnie G3 się przycina ( C2D, 2GB ram GF8600GT), to wina karty, Crysis idzie na średnich, ponieważ na wysokich sie tnie ( i na średnich, kiedy jest lód dookoła, ale mniejsza....). Sądze, że jeżeli chcesz dobrą karte i tanią, to ta karta jest dla ciebie!
pzdr.-Ankh
PS Oto link, zobacz dokładniej tą kartę :]
http://www.komputronik.pl/Karty_graficzne/...pelny,id,39209/
Respev:
Czy ktos czyta mój post? Jakim cudem chcecie wcisnąć karte graficzną pod PCI-E przeznaczoną dla Peceta do laptopa? Czy wy macie jakiekolwiek pojęcie o komputerach? Autor tematu z kolei jest nieodpowiedzialny, bo nie napisał, że ma laptopa, a to jest wiadome, bo Radeona XPress 200m tworzono tylko na laptopy (stąd "M" na końcu). Jestem też ciekaw, jak ty chcesz tą kartę graficzną wymienić, skoro w laptopach nawet karty niezintegrowane są przylutowane do płyty głównej.
Zigur:
Hmm idąc w myśl powiedzenia "Polak potrafi" jakoś by poszło. A tak serio to widze że niestety całego kompa bede musiał wymienić. Eh szkoda
Nawigacja
Idź do wersji pełnej