Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

ÂŻyczenia

(1/2) > >>

Ponurak:
No więc ja wam życzę:
-spełnienia marzeń
-ustatkowania się(haha xD)
-stosu zielonych

A poza tym jako standard zdrowia szczęścia i słodyczy Dawid wam życzy xD (w sumie to powinno być pomyślności ale rym musi być :D)

Canis:
"Chwała na wysokości Bogu!
A na ziemi pokój, ludziom dobrej Woli!"

Pragnę wam wszystkim ze swego serca... no z tego czegoś, wszystkiego dobrego, mile spędzonych chwil, oczywiście upopjnej... wesołej nocy sylwestrowej, dużo szczęscia, radości w rzyciu i z życia. No i sukcesów w każdym waszym poczynaniu... życiowym. No i grającym w Marant... Góry złotych monet i doskonałego ekwipunku... Grającym w inne gry... Doskonałych broni, poczynań, sukcesów w takowych no i jak najszybszego, a przynajmniej z najpozytywniejszym efektem jej przejścia.

Zdrowych wesołych i dużo szczęścia, w skrócie... Canis :]

Xarak Bunt:
A ja wszystkim życzę:

Spełnienia marzeń, zdrowia (które jest w dzisiejszych czasach bardzo ważne), szczęścia, pomyślności i samych radości. Aby pod choinką było multum prezentów i żeby rok 2008 był 1000 razy lepszy od 2007 xD

diego16:
A ja Wam życzę wszystkiego dobrego, przedewszystkim zdrowia, spełnienia najskrytszych i tych normalnych:D marzeń, aby w nadchodzącym nowym roku wszystko szło Wam po Waszej myśli, i udanego SYLWESTRA oczywiście, no i bym zapomniał o najwazniejszym, aby wam GOTHIC sprawiał radość gdy w niego gracie..  ;)heh;) ÂŻyczy:

diego16 (Mateusz)

Isentor:
W tym roku nie robiłem żadnych masowych akcji zdejmowania warnów. Postanowiłem poczekać do pierwszego dnia świąt i zdjąć je całkowicie wszystkim którzy napiszą życzenia świąteczne. Tak więc wszyscy którzy już to zrobili mają odpuszczone grzechy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej