Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Prace Domowe To Przestępstwo?

<< < (12/13) > >>

Tidus:

--- Cytat: Riddle. ---Altair nie narzeka jak dziewczynka o swoich problemach z pracą domową jak Ty. Wynika to z tego, że nie jest nadętym dzieciaczkiem któremu jak coś nie pasuje to od razu jest "be" i musi zostać natychmiast zmienione. Jest dojżalszy od Ciebie więc ma prawo bawić się w psychologa. Może przy odrobinie szczęścia czegoś się od niego nauczysz bo jak na razie to tylko pitolisz i pitolisz tak, jakby Altair Ci mame kotletem zabił :d
--- Koniec cytatu ---
Jajko mądrzejsze od kury?, tak mi się wydaję. Swoje powiedziałem Riddle, gó*no Ci do tego, jak wolicie ślęczeć na pałę przed książkami droga wolna, wolę swój sposób na życie, który już przedstawiłem, jest o niebo wygodniejszy a efekt jest ten sam... skoro nie widać różnicy, to po co przepłacać?. Jak widać, więcej ludzi woli męczyć się ze szkołą, hierarchia w twoim życiu wygląda zapewne < głównie do pana Riddla i Altaira > Szkoła>Egzaminator>Bóg>Ojczyzna w tejże kolejności, przepraszam, inaczej już tego nie opiszę.Chyba czas zakończyć tą dyskusję, zrobił się OT... również z mojej winy.

Altair:

--- Cytuj ---< głównie do pana Riddla i Altaira > Szkoła>Egzaminator>Bóg>Ojczyzna
--- Koniec cytatu ---

Góra zrodziła mysz, wielkie odkrycie niezwykłego śledztwa... Wiesz, ja jestem agnostykiem, więc Boga możesz wykreślić, no i jestem raczej kosmopolitą ;). Więc ojczyzna to też tak średnio powinna tam być. Gratuluję dedukcji panie Raymondzie Maarlove, a teraz pozwól że ja również zakończę tą dyskusję...

XFire:
myśle że nauczyciele zawsze zadużo zadają prac domowych Kiedyś siedziałem 5-7 godz nad
-6 zadaniamy z matmy i 3 ćwiczeniami z matmy
-przygotować się na test z historii
-2 strony wypracowanie z j.ang.
-no i nauczyć się grać z muzyki
-narysować z plastyki
no i trochę się tego zebrało co?Ja myślę że to zbrodnia!  

Pan Mroku:
przesadzacie
mieszkam w szwecji i tu do gimnazjum nie ma prac domowych,kartkowek,sprawdzianow i ocen!
i trzeba samemu się uczyc!gdyby u was nie bylo prac domowych nikt by się nie uczyl i byscie się cofneli do epoki kamienia lupanego!
przeciez teraz wiekszosc polakow od 11 do 16 lat zycia pali,pije,bierze narkotyki i uprawia sex!
i przez to slyszalem ostatnio wiekszosc z waszej mlodziezy w zyciu trafi pod most!

a nauczyciele siedza hmm?tylko sprawdzaja?maja więcej roboty niz wy!

Isentor:

--- Cytat: Pan Mroku ---przesadzacie
mieszkam w szwecji i tu do gimnazjum nie ma prac domowych,kartkowek,sprawdzianow i ocen!
i trzeba samemu się uczyc!gdyby u was nie bylo prac domowych nikt by się nie uczyl i byscie się cofneli do epoki kamienia lupanego!
--- Koniec cytatu ---
Więc Szwecja jest krajem kamienia łupanego skoro nie ma tam prac domowych i innych tego typu rzeczy. Hmm a mnie się zawsze wydawało, że jest lepiej rozwiniętym gospodarczo krajem od Polski...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej