Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Jąkanie się.

<< < (3/5) > >>

Anmarius:
Mi osobiście to nie przeszkadza, ponieważ mój wujek jąka się dlatego, że jakiś debilny kolega tak go przestraszył...

Patty:
Czasem, kiedy z kimś rozmawiam, zdarza mi się na kilka sekund zaciąć na jakimś słowie. Nie jest to żadne trudne słowo, ale stoję tak i próbuję, a tu nic. Ale za chwilę mi mija i mówię normalnie. A tak to w pierwszej klasie podstawówki jąkałem się, więc zapisali mnie do logopedy i minęło.

Rodney164:
Nie wiem jak to nazwać ale od czasu do czasu, gdy z kimś rozmawiam na chwilkę się zacinam, zupełnie tak jakbym zapominał jakim słowem określić daną rzecz dam wymyślony przykład - myślę o słoniu ale zapomniałem, że to zwierze nazywa sie słoń, czasami mi to przeszkadza, ale zazwyczaj staram się to olewać :-*. Czasami, zwłaszcza kiedy czytam na głos lub szybko mówię zdarza mi sie przejęzyczać i mówić niewyraźnie :-\.

Julian:
Ja sie czasami jąkam.Rodzina potrafi sie ze mną porozumieć ,ale najgorzej jest jak gadasz z kolegami jak się za jąkniesz to odrazu  mówią na ciebia sepleń itp.

Czaroxxx:
Jąkanie najgorsze jest przy laskach, koledzy tam jeszcze wybaczą a takie dziewczyny myślą sobie, że mięczak czy coś, znaczy ja tam nie wiem chociaż mi też się czasem zdarza zająknąć.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej