Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
O co chodzi Y'Berionowi
Ainur:
Myśle że Y'Berion miał wizję w której bezzimienny pokonuje śpiącego
Kamilo246:
Ja zawsze uwazalem ze y'berion miał jakąś wizje ale nie pelną dlatego nie wiedzial dokladnie kim jest nasz bezio lub po prostu znali sie z przeszlosci a bezio go nie pamietal
Eskel:
Zapewnie znal go z wizji jak zabijal potwora wielkiego pelzacza ale nie wiedział ze tym pelzaczem jest sniacy. A wieciedlaczego zwiazki chemiczne pelzaczów najbardziej dzialaja na jego wizje? Bo sam sniacy jest pelzaczem! Ale chyba juz o tym wiecie...
yankus97:
--- Cytat: Bury Zenek w 30 Grudzień 2007, 01:12:11 ---Mi się wydaję że Y'Berion miał jakąś wizję, w której go widział. A on go nieznał więc powiedział że się wcześniej nie spotkali i jaśnie oświecony sobie odpuścił.
P.S. Do mt17: ten co dał mu w twarz nazywa się Bullit. A nasz główny bohater nie mógł spotkać Y'Beriona jak go wrzucali do koloni poniewarz Y'Berion założył Obóz Bractwa 5 lat temu, gdy ÂŚniący objawił mu się po raz pierwszy. A w Gothic 4 nie będą mogli się spotkac poniewarz Y'Berion zmarł w pierwszej części podczas rytuału wielkiego przywołania.
--- Koniec cytatu ---
akcja gothica 4 będzie przed "jedynką"
moim zdaniem y'berionowi od ziela wydawało się że zna bezimiennego
albo
kiedyś sie spotkali a bezio o tym zapomniał
PwneD:
Mi się zdaje, że ÂŚniący dał wizję Y'berionowi żeby go wezwał na "niby" misję a na prawdę miał go zabić lecz Y'berion odmówił więc ÂŚniący postanowił zrobić to sam. Podczas wielkiego przywoływania SPECJALNIE popełnił błąd WIEDZÂĄC o tym że robiąc to umrze.I tam Y'berion ocalił Beziego.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej