Strefa pomocy > Gothic

Xardas nie chce oddać Uriziela

(1/2) > >>

110403:
Końcówka V rozdziału G1. Xardas przygotował Uriziel do naładowania. Dał mi księgę z zaklęciem do naładowania Uriziela. Poszedłem z Miltresem do kopca rudy w NO, ale okazało się że Xardas dał mi tylko księgę bez miecza. Wracam do Xardasa, Uriziel wisi na jego plecach, ale jak z nim rozmawiam to chce tylko handlować i nie wiem co mam zrobić aby mi go oddał do naładowania. Czy zetknęliście się z czymś takim i macie jakieś rady?

Eregrin:
Hmmm...Czy już poszedłeś do jego zatopionej wieży>>> Jeśli nie, to idź tam. zabij ożywieńców, a kluczykiem, który dał ci nasz Xardek, otwórz wszystkie skrzynie. Będzie tam m. in.Zbroja runiczna, teleportacja do starego obozu<Ciach ciach ;-]>. Wróc z tą zbroją do Xardka. Jak nie, to masz buga.

Dante:
No to użyj małego czitu :P Wciskasz literke B i wpisujesz MARVIN. Następnie targetujesz Xardasa (jakbyś chciał z nim pogadać) i wicskasz literke O. Wtedy pownienieś być już w ciele Xardasa. No to teraz wchodzi w ekwpiunek i wyrzucasz Uriziela na podłoge znowu zamieniasz się ciałami i zabierasz Bezim miecz.

110403:

--- Cytat: Arthas95 ---Hmmm...Czy już poszedłeś do jego zatopionej wieży>>> Jeśli nie, to idź tam. zabij ożywieńców, a kluczykiem, który dał ci nasz Xardek, otwórz wszystkie skrzynie. Będzie tam m. in.Zbroja runiczna, teleportacja do starego obozu<Ciach ciach ;-]>. Wróc z tą zbroją do Xardka. Jak nie, to masz buga.
--- Koniec cytatu ---

byłem już wcześniej po tę zbroję, ale gość nadal nie reaguje - co prawda nie zabiłem wszystkich ożywieńców, tylko opróżniłem skrzynie i im uciekłem, ale to chyba nie ma związku...
Oświećcie mnie proszę co to dokładnie jest bug, bo mam o tym dość mgliste pojęcie i dlaczego mógł wystąpić tylko u mnie (przekopałem wszystkie fora i nikt nie pisze o takim problemie). Czy da się coś z tym zrobić czy tylko kody są ratu?nkiem

Eregrin:
Skaor byłeś ubrany w tej zbroi i Xardas ci nic tam nie powiedział o tej zbroii, i nie masz żadnej takiej właśnie opcji rozmowy z nim<Urizjel>, to postępuj, jak radzi ci Dante.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej