Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Gothic 3 Community Patch v1.5.2

(1/2) > >>

Luke93:
Dzisiaj wyszedł nowy patch do gothica rozmowę o nim chciałbym zacząć od tego co ten patch poprawia.
Patrzyłem co pisze w changelogu ale niestety jest po niemiecku.
Na forum na stronie Jowood ludzie pisali że gra krócej sie ładuje i lepiej chodzi jeśli ktoś coś wie o tym patchu prosze pisać.

Ankh-Morpork:
Nie grałem dużo w G3 z tym patchem, ale na pewno będę mieć jeszcze przyjemność  .Jednak tyle co pograłem stwierdziłem, że gra mi sie wczytuje dłużej  . Nie wiem dlaczego, ale bez żadnego patcha mi się wczytywała krócej ( teraz mam 1.12 i 1.5.2 ).

pzdr.-Ankh

Respev:

--- Cytuj ---Dobra, oficjalnie odradzam Wam tego patch'a, no chyba, że chcecie mieć " Were is Guru " podczas wczytywania gry, podczas grania w gre. W sensie, że gdy chcemy wczytać po śmierci, to nam wywala błąd.
--- Koniec cytatu ---
To nie przez patch. U mnie powyższy błąd nie występuje. Poza tym chyba jesteś na tyle mądrym człowiekiem, że domyślasz się, iż takie proste błędy przed wydaniem łatki były by naprawione.

--- Cytuj ---Jednak tyle co pograłem stwierdziłem, że gra mi sie wczytuje dłużej
--- Koniec cytatu ---
Gra się wczytuje minimalnie dłużej i to tylko dlatego, by szybciej działała podczas rozgrywki.

--- Cytuj ---wiem który patch to powoduje, bo od razu instalowałem wszystkie ( 1.9, 1.12, 1.4, 1.5, 1.5.2 )
--- Koniec cytatu ---
A później się dziwić, że masz błędy jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem -,- Na polską wersję gry trzeba zainstalować patcha 1.12, a następnie 1.5.2, bez 1.09 i innych.

--- Cytuj ---Na forum na stronie Jowood ludzie pisali że gra krócej sie ładuje i lepiej chodzi jeśli ktoś coś wie o tym patchu prosze pisać.
--- Koniec cytatu ---
[a href=\"http://snorre.jowood.de/~community/Gothic3...log_1_52_EN.txt\" target=\"_blank\"]http://snorre.jowood.de/~community/Gothic3...log_1_52_EN.txt[/a]

Arti:

--- Cytuj ---A później się dziwić, że masz błędy jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem -,- Na polską wersję gry trzeba zainstalować patcha 1.12, a następnie 1.5.2, bez 1.09 i innych.
--- Koniec cytatu ---

Auć. Mój błąd. Jednak jest to źle napisane w newsie. Poza tym, chyba 1.9 można zainstalować, lecz czy w 1.12 jest usunięty savebug?

Edit:

Hah... I tak wywala błąd czasami, widać nie naprawili tego przed wydaniem, a mam zainstalowany tylko 1.12 i 1.5.2

--- Cytuj ---Przecież to nie wina patcha tylko gry :|
--- Koniec cytatu ---

Tak, być może, ale błędy pojawiły się po zainstalowaniu owego patcha. : (

Respev:

--- Cytuj ---Auć. Mój błąd. Jednak jest to źle napisane w newsie.
--- Koniec cytatu ---
Co jest napisane źle w newsie? W newsie podałem dwa linki do łatek, jeden do wersji 1.12, a drugi do 1.5.2. Jeśli były by potrzebne do tego inne patche, to chyba bym je również zamieścił, nie sądzisz?

--- Cytuj ---Hah... I tak wywala błąd czasami
--- Koniec cytatu ---
Przecież to nie wina patcha tylko gry :|

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej